Un junior al Stelei, împrumutat la Berceni se află în stare gravă în spital după ce a fost bătut cu bestialitate

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 12:04 Special
Un junior al Stelei, împrumutat la Berceni** se află în stare gravă în spital după ce a fost bătut cu bestialitate

O scenă desprinsă din filmele de groază s-a petrecut în curtea liceului Mircea Eliade, acolo unde Alexandru Ungureanu, portarul echipei de juniori a Stelei, împrumutat în acest sezon la ACS Berceni (foto cu căciulă), a fost bătut cu bestialitate de un coleg și mai mulți prieteni ai acestuia, anunță Libertatea.

Tânărul de 17 ani a fost găsit leșinat de către profesori, care au anunțat imediat organele competente, băiatul fiind internat în stare gravă la spitalul Panduri din Capitală, acolo unde a fost operat după ce a suferit o ruptură de piramidă nazală. De asemenea, tânărului i-au fost fracturate două coaste, pe lângă un hematom la cap și alte foarte multe răni pe mâini, spate și picioare.

Agresorii au dispărut imediat de la locul incidentului, dar se pare că au fost identificați de profesori și Poliție.

„Este inadmisibil așa ceva, trăim într-o țară civilizată în care ar trebui să ne respectăm. Îmi trimit băiatul la școală să învețe carte, nu să ajungă la spital în stare de leșin și să intre în operație. Îmi dă cineva acum banii cât va sta acasă, cât nu se va putea antrena? Poliția trebuie să facă lumină în acest caz, vrem dreptate și vom face toate demersurile necesare, așa cum prevede legea. Cine a comis această faptă, trebuie să răspundă. Dacă fiul meu era acum în comă, ce se întâmpla, răspundea familia agresorului?”, a declarat Ștefan Ungureanu, tatăl fotbalistului, pentru Libertatea.

Alexandru Ungureanu a început fotbalul de la vârsta de cinci ani la Steaua, club care l-a împrumutat în vară la ACS Berceni pentru un sezon, acolo unde a avut un parcurs foarte bun alături de echipa ilfoveană.

 

Foto medalion: Libertatea

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 12:04 Special
Pe aceeași temă