Țintește la record!

22 Mar. 2009, 12:47 Special
Țintește la record!

George Savu, care recent a împlinit 26 de ani, visează la recordul de invincibilitate între buturile formației de sub Pietricica.

Goal-keeper-ul formației nemțene are deja șase meciuri consecutive fără gol primit, ultima dată când a fost nevoit să scoată mingea din propria plasă fiind pe 15 noiembrie, în remiza Ceahlăului cu FC Buftea, scor 1-1. Deși recunoaște că Liga a II-a e departe ca nivel de Premier League, Savu nu se poate abține de la gândul recentului record stabilit de Van der Sar – 1.311 minute fără gol primit. "Aș vrea și eu să pot ajunge la recordul recent de invincibilitate, dobândit de Van der Sar în poarta lui Manchester United. Dar cred că mi-ar fi imposibil să-l egalez într-o viață, oricât de mult aș încerca asta. Oricum, nu se compară nivelul campionatului englez, cu cel în care jucăm, încă, noi, cei de la Ceahlăul", a declarat George Savu.

Portarul Ceahlăului crede că, în bună măsură, echipa de sub Pietricica a făcut pasul decisiv spre Liga I odată cu victoria în fața celor de la Delta Tulcea. "Ne-am depărtat mult de locul secund. Delta Tulcea este cea mai bună formație a seriei, după noi. Dar, oricât de dificilă ar fi fost partida și oricât de greu era terenul de joc, nu aveam voie să nu tranșăm victoria de partea noastră în meciul de sâmbătă. Am luat o opțiune serioasă pentru promovare", a mai spus Savu.

589 de minute fără gol primit are în acest moment George Savu în poarta Ceahlăului

Articol scris de Cristi SOROCEANU

 

22 Mar. 2009, 12:47 Special
Tags:
Pe aceeași temă