Țintarul și componența seriilor amânate pentru 14 august! Liga a III-a începe de abia pe 30!

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 14:49 Special
Țintarul și componența seriilor amânate pentru 14 august!** Liga a III-a începe de abia pe 30!

În cadrul ședinței de astăzi de la FRF nu s-a luat nicio decizie în privința echipelor care vor lua startul în noile campionate ale Ligii a II-a și a III-a. Totodată, federalii au decis ca țintarul să fie anulat pentru 14 august, după Comitetul Executiv, astfel că în timpul rămas până atunci echipele au primit timp să-și rezolve problemele și să anunțe dacă pot sau nu continua în campionat.

Chiar dacă nu s-au stabilit echipele care vor lua startul în noul campionat și, bineînțeles, țintarul, la Federație s-a decis după ce format se va evolua în acest sezon și în viitorul. Astfel, Liga a II-a va fi alcătuită în acest sezon din două serii a câte 14 echipe, în timp ce viitorul sezon va fi redus la câte 12 echipe în fiecare serie, însă se va introduce sistemul play-off / play-out.

La nivelul Ligii a III-a, noul campionat va începe cu câte 12 echipe în fiecare serie din cele 6 actuale, însă va fi introdus sistemul play-off / play-out. Startul ligii a III-a a fost amânat pnetru data de 30 august.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 14:49 Special
Pe aceeași temă