Suporterii lui FC Hunedoara au probleme cu… alcoolul

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 12 May. 2015, 12:25 Special
Suporterii lui FC Hunedoara au probleme cu...** alcoolul

Pentru a suporta mai ușor eșecurile și umilințele la care sunt supuși de echipa lor preferată, suporterii lui FC Hunedoara și-au făcut un obicei din a consuma băuturi alcoolice în tribunele Stadionului „Michael Klein”. Unul a fost prins și pedepsit de jandarmi.

Sâmbăta trecută, un fan al echipei FC Hunedoara, în vâstă de 24 de ani, a fost amendat cu 250 de lei și are interzis accesul pe stadioane în timpul unui meci de fotbal după ce a introdus și consumat pe stadion băuturi alcoolice în timpul partidei de fotbal FC Hunedoara – ACSO Filiași, scor 0-2.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara, maiorul Zamfir Guran, a declarat, ieri, pentru Liga2.ro că jandarmii hunedoreni care au asigurat măsurile de ordine publică în zona imediată desfășurării partidei de fotbal între echipele FC Hunedoara și ACSO Filiași au sancționat un suporter.

„Jandarmii au fost sesizați despre faptul că un tânăr în vârstă de 24 ani, din municipiul Hunedoara, a introdus și consumat băuturi alcoolice la acea partidă de fotbal. Pentru fapta sa, susnumitul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 250 lei. Totodată, în temeiul Legii nr.4/2008, împotriva acestuia a fost dispusă și sancțiunea contravențională complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive de același tip pentru o perioadă de șase luni”, a declarat maiorul Guran.

Unii cu alcoolul, alții bătăuși

Nu este primul suporter al FC Hunedoara amendat în acest an. Luna trecută, trei suporteri ai FC Hunedoara: Andrei Gruia Oprea, Alexandru Dan și Dragoș Cristian Breb, care la un joc amical cu Jiul Petroșani s-au bătut cu suporterii echipei din Valea Jiului au fost amendați cu câte 500 de lei și a fost dispusă și sancțiunea contravențională complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive de același tip pentru o perioadă de un an.

În ritmul ăsta FC Hunedoara o să rămână fără susținători în tribune la meciurile de acasă a căror audiență și așa este foarte scăzută, în medie 150 de spectatori per meci.

Suporterii hunedoreni au motive ca să bea. FC Hunedoara este ciuca bătăilor

Înfrângerea de pe teren propriu suferit de FC Hunedoara, sâmbătă, în fața lui ACSO Filiași, scor 0-2, a fost al 11-lea eșec suferit de hunedoreni în actualul sezon și al doilea în fața oltenilor din Filiași care s-au impus tot cu 2-0 și în jocul din tur.

Astfel, FC Hunedoara, echipă antrenată de Mitică Gălan și susținută financiar de Consiliul Local Hunedoara și Consiliul Județean Hunedoara cu un milion de lei rămâne cu doar două victorii pe teren propriu în sezonul 2014-2015 și ocupă un loc rușinos – 10 din 13 echipe – deși la început de campionat își propunea promovarea.

În acest retur de campionat, FC Hunedoara a înregistrat în nouă etape șase înfrângeri, un egal și două victorii, însă seria neagră a început încă din luna octombrie a lui 2014. Dintr-un număr de 16 etape, echipa a obținut puncte doar din cinci jocuri, adică trei victorii și două egaluri. Extrem de puțin.

În ultimele trei etape ale sezonului, FC Hunedoara va mai juca la Millenium Giarmata și UTA Bătrâna Doamnă, în timp ce meciul de acasă cu Minerul Mehedinți va fi câștigat la „masa verde”.

Articol și foto de Sami TAMAS (Ziarul Hunedoreanului)

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 12 May. 2015, 12:25 Special
Pe aceeași temă