Prins beat la volan, Serea s-a ales cu dosar penal!

04 Feb. 2009, 09:06 Liga 3
Prins beat la volan,** Serea s-a ales cu dosar penal!

Serea a fost oprit de polițiști în județul Buzău. Aceștia au „detectat” imediat că purtătorul ecusonului FIFA mirosea a alcool și l-au rugat să sufle în fiolă.

Serea a refuzat, după care i-a urmat pe polițiști până la spitalul din Mizil, însă, când s-a pus problema să i se ia sânge, s-a opus din nou. Așa că polițiștii i-au întocmit arbitrului un dosar penal și i-au reținut și certificatul de înmatriculare al mașinii, întrucât acesta nu a putut să prezinte niciun act justificativ pentru avariile pe care le prezenta autoturismul.

„Mi-e frică să nu fac vreo boală!”

Arbitrul Ionică Serea spune că nu are încredere în sterilitatea aparatelor. „Am refuzat să suflu în fiolă fiindcă mi-a fost teamă să nu fie infectată. Nici sânge nu am vrut să dau la spital, tot de frică să nu iau tot felul de boli. Doar ați văzut ce se întâmplă”, s-a scuzat Serea.

Arbitrii nu au cazier

Una dintre condițiile impuse arbitrilor pentru a practica această activitate este să aibă un dosar curat. Totuși, conform regulamentului, „fluierașii” pot fi excluși din arbitraj doar dacă fac închisoare.

 

articol scris de Adrian Soare

 

04 Feb. 2009, 09:06 Liga 3
Pe aceeași temă