„Moș Crăciun este utist!”

24 Dec. 2011, 09:23 Suporteri

Asociația Suporter Club UTA a reușit și în acest an să aducă bucurie în viața unor copii care merită mai mult de la viață. Joi, 22.12.2011, membrii asociației, jucători ai echipei UTA, copii din cadrul centrului de copii și juniori al UTA-ei împreună cu reprezentanți ai Centrului de Voluntariat Arad s-au deplasat la Caporal Alexa unde au împărțit daruri unei familii cu 9 copii, cu mari dificultăți financiare, fără nici un venit, care locuiește în aceste zile sub un acoperiș deasupra capului doar datorită unui binefăcător. Darurile au constat din alimente de strictă necesitate, dulciuri, detergent, produse de igienă personală și bineînțeles din produsele promoționale cu sigla UTA-ei.

Impresionați de acest caz o parte din cei prezenți au revenit și a doua zi cu alte daruri constând din alimente și articole de îmbrăcăminte.

Seara, Moș Crăciun Utist a fost prezent în fața Palatului Administrativ din Arad unde s-au împărțit tuturor celor prezenți calendare de perete, calendare de buzunar, brelocuri, abțibilduri cu însemnele UTA-ei dar și dulciuri celor mici.

Acțiunea a continuat vineri, 23.12.2011 la Centrul de criză din Arad unde au fost împărțite daruri altor 12 copii aflați în situații disperate inimaginabile.

Suporter Club UTA mulțumește celor ce s-au implicat în reușita acestei acțiuni și vă urează: Sărbători fericite!

Suporter Club UTA

24 Dec. 2011, 09:23 Suporteri
Pe aceeași temă