„Sunt singurul fraier care nu și-a recuperat banii de la Vulcan”

16 Jul. 2009, 12:31 Special
„Sunt singurul fraier** care nu și-a recuperat banii de la Vulcan

Fostul antrenor principal de la CS Vulcan , Marin Tudorache a declarat că este singurul care nu și-a recuperat banii pe care i-a dat la echipa unde a stat o lună și jumătate.

 

„Este incredibil am ajuns să insist pentru banii mei. Le-am dat mingi în valoare de 15 milioane de lei vechi și nu am văzut nici un ban. Le-am cerut să-mi dea mingile înapoi, dar zic că nu le mai au. O să mai insist pentru că eu am impresia că sunt singurul fraier care nu și-a luat banii, alții care au venit cu bani de acasă și i-au recuperat”, spune tehnicianul.


„Vulcanul își merită soarta și locul. Am dat bani pentru cazarea și masa jucătorilor. O să insist să-mi recuperez banii , dar nu știu dacă mai sunt șanse”.

 

CS Vulcan nu s-a prezentat în Cupa României, faza județeană, din cauza faptului că nu mai are decât 4 jucători legitimați.

 

„Situația este aproape fără ieșire la Vulcan. Sunt datorii mari la Federație, iar jucătorii au plecat la alte echipe, majoritatea celor care au fost titulari au revenit la Jiul”, a declarat un fost conducător din Vulcan.
 

16 Jul. 2009, 12:31 Special
Pe aceeași temă