„Steliștii nici nu au văzut poarta în primele 25 de minute!”

18 Jun. 2009, 20:31 Special

Directorul grupelor de juniori a celor de la CFR Cluj, Gheorghe Vasile, nu își explică cum, în returul semifinalei din Campionatul Național de Juniori A, a pierdut echipa clujenilor cu 6-0 în fața juniorilor de la Steaua.
 

 

„Nu-mi explic cum am putut pierde cu un asemenea scor, am jucat foarte bine în primele 25 de minute, steliștii nici nu au știut unde este poarta noastră. Dar în două minute de neatenție în apărare ne-au dat două goluri și totul s-a rupt, copiii au intrat în panică. Sperăm să ne revanșăm în finala mică ce va avea loc sâmbătă la Mogoșoaia de la ora 16”, a declarat Gheorghe Vasile.
 

 

„Portarul nostru Călin Tiut a impresionat pe toată lumea. Chiar dacă a luat șase goluri niciunul nu a fost din vina lui, a apărat senzațional”
Gheorghe Vasile, director grupe de juniori CFR Cluj
 

„Sergiu Buș (foto) peste un an sau doi poate face fără probleme la prima echipă a CFR-ului”
 Gheorghe Vasile, director grupe de juniori CFR Cluj

 

Finala Campionatului Național de Juniori A se va disputa sâmbătă, 20 iunie, pe terenul 1 al Centrului Național de Fotbal Mogoșoaia, începând cu ora 18.00 și va aduce față în față pe Steaua cu FC Bihor. De la ora 16,  CFR Cluj se va lupta cu Dinamo pentru ocuparea locului 3., pe terenul 2 de la Mogoșoaia.

 

 

 

 

Articol scris de George STAN

18 Jun. 2009, 20:31 Special
Pe aceeași temă