Spectacol fotbalistic la Corbeanca cu Aliuță și compania

15 Jan. 2012, 16:33 Special

Seara de vineri a oferit un spectacol de zile mari în Sala Sporturilor din Corbeanca, organizat de IlfovSport cu spirijinul Primăriei Corbeanca. Două echipe de fotbal au dat recital timp de o oră începând cu ora 18, chiar dacă au lipsit doi invitați de marcă Răzvan Lucescu și Marian Rada. Au fost în schimb Marian Aliuță și Robert Niță care au ținut capul de afiș în tabăra echipei antrenorilor, primul prin cascadele de driblinguri în care a avut mingea lipită cu SuperGlue de picior, iar al doilea prin golurile spectaculoase.

Asta nu înseamnă că ceilalți invitați de marcă au fost mai prejos, echipa vedetelor avându-i în teren și pe Poenaru, Diniță, Gică Mihali, Paul Terteleac, Virgil Andronache, Marius Perjă și Marius Bratu între buturi. În echipa IlfovSport au ținut primul planul Petre Pașculea, Vali Bădoi, Răzvan Ardeleanu, Robert Panduru și Sorin Colceag între buturi, alături de care au mai evoluat redactorul șef Cristian Manea, redactorul IlfovSport Cristi Marcu, colegii din presă Mihai Andrieș și Vali Popescu.

După un început mai echilibrat de partidă, experiența vedetelor a început să își spună cuvântul, scorul luând proporții. Nu au lipsit momentele amuzante, dar și fazele spectacol, însă totul s-a desfășurat în limitele fair-play-ului sub privirea atentă a tinerei Ana Terteleac, cea care a oficiat de pe margine.

Finalul de meci a fost spumos, cu toți jucătorii intrați pe teren pentru ultimele minute și un gol fabulos al lui Pașculea. În aplauzele celor prezenți în sală, cele două echipe s-au retras la vestiare pentru a-și trage sufletul după o oră de show pe teren.

Sursa: IlfovSport

15 Jan. 2012, 16:33 Special
Tags:
Pe aceeași temă