Societatea lui Marian Iancu a făcut recurs la decizia CNSL favorabilă AJF Timiș și ASU Poli

Mihai Andries 27 Feb. 2015, 18:58 Special
Societatea lui Marian Iancu a făcut recurs la decizia CNSL** favorabilă AJF Timiș și ASU Poli

Deși e în colaps iar un plan de reorganizarea pare de domeniul fantasticului în acest moment, SC Politehnica Timișoara SA mai activează la comisiile FRF. Societatea veche a făcut recurs la decizia din 30 octombrie a Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor, care a respins acțiunea împotriva AJF Timiș, prin extensie împotriva ASU Poli, acuzată că se folosește neregulamentar de numele și culorile tradiționale ale Politehnicii.

Anul trecut CNSL și-a declinat competența în soluționarea cazului, dar acesta nu a fost închis complet. Societatea care a fost condusă de Marian Iancu a mers la Comisia de Recurs, ultima instanță fotbalistică internă. În cazul unui răspuns negativ și aici, mai există opțiunea TAS. Acolo unde cazul împotriva echipei Univ. Politehnica a fost respins deoarece nu a fost judecat intern.

Interesant e că pe siteul FRF apare ca termen de judecată pentru recurs ziua de ieri, 26 februarie (ora 14), iar AJF Timiș ar fi trebuit să trimită documentele (aceleași) pentru apărare cu două zile înainte. Contactat de Sport9.ro președintele asociației județene, Dănuț Lața, a spus însă că pe adresa instituției pe care o conduce nu a sosit niciun document care să solicite acest lucru. „Nu știm nimic, oricum și FRF a fost acuzată la fel ca noi”, a precizat Lața.

„Știința” nu se poate mări

Anul trecut suporterii avansau planuri pentru mărirea capacității arenei „Știința”, unde își joacă ASU Politehnica partidele de acasă. Primele reacții erau pozitive din partea autorităților însă a intervenit o problemă.

„Nu am reușit să ducem la bun sfârșit proiectul cu creșterea capacității Științei, plan de reabilitare. Poate reușeam să aducem mai multă lume la stadion, dar vom căuta o soluțe de compromis. Vizavi de unde stăm e o magistrală de gaz, care trece pe sub peluza unde voiam noi, și numai întocmirea proiectului de mutare costa mai mult decât stadionul. Nu a fost gândit pentru o construcție mai mare”, a explicat ieri Sebastian Novovic, președintele AST Druckeria și liderul suporterilor alb-violeți.

Sursa: Sport9

Mihai Andries 27 Feb. 2015, 18:58 Special
Pe aceeași temă