Sibiul e în stand-by! 4 echipe s-ar putea bate în barajul pentru Liga I

24 May. 2012, 11:06 Special
Sibiul e în stand-by!** 4 echipe s-ar putea bate în barajul pentru Liga I

Voința Sibiu speră ca FRF să decidă ca locul rămas liber pentru Liga 1 să fie adjudecat de un play-off de baraj la care să participe și echipa sibiană alături de Tg. Mureș și alte două echipe de liga a II-a. Sibienii nu au luat încă vacanță și vineri se reunesc din nou.

Voința Sibiu ar putea să se trezească din nou la un baraj pentru un loc în liga 1, după cel de anul trecut. Președintele echipei, Ioan Hămbășan, spune că pentru locul lăsat liber de Poli Timișoara Federația Română de Fotbal ar trebui să decidă jucarea unui play-off. „Corect și cinstit ar fi ca locurile 15 și 16 din liga 1 și locurile 3 din cele două serii ale ligii 2 să dea baraj. Adică să se joace un play-off și cine e mai bun să ocupe locul rămas liber. Noi vrem să jucăm baraj!” a spus oficialul sibian.

Se reunesc vineri

Chiar dacă nu au fost informați oficial de o astfel de posibiltate, surse din cadrul clubului susțin că Sibiul a fost informat să fie în „standby” pentru că este posibil ca Voința să joace baraj pentru a rămâne în liga 1. Ca să confirme parcă acest lucru sibienii se reunesc vineri după amiază după o săptămână de vacanță! „Vineri la 16.00 avem programat antrenament. Nu știu nimic mai mult” a spus antrenorul Alex Pelici. „Este posibil să jucăm un amical cu Poli Timișoara, dar totul depinde de vremea de afară. Am o doză de optimism și sper să jucăm și noi la baraj” a mai spus Ioan Hămbășan.

Oferte pentru jucători

Un alt motiv care „trădează” faptul că Sibiul se gândește la un baraj este și faptul că clubul sibian a făcut oferte de prelungire a contractelor pentru câțiva jucători care se pregăteau să își facă bagajele ca să meargă la alte grupări de Liga 1. „Am făcut oferte lui Dâlbea, Zăgrean și alți câțiva jucători. Pe alții care nu au confirmat i-am informat că sunt liberi să plece. E vorba în principal de cei care sunt la final de contract” a mai spus președintele Voinței.

FRF va decide sâmbătă dimineața modalitatea prin care se va ocupa locul lui Poli Timișoara.

Articol scris de Andrei Panait

24 May. 2012, 11:06 Special
Pe aceeași temă