Se devansează ultima etapă?

23 May. 2012, 11:51 Special
Se devansează ultima etapă?

UPDATE: O decizie privind locul rămas liber după ce Timișoara și-a retras dosarul se va lua sâmbătă dimineață. Ședința de azi a fost amânată din cauza finalei Cupei României dintre Dinamo și Rapid


Surse federale dau ca sigură mutarea ultimei etape a Ligii a II-a de pe data de 2 iunie pe data de 30 mai cu scopul de a face loc unui eventual baraj de promovare în Liga I ca urmare a retragerii dosarului de licențiere de către Politehnica Timișoara. Decizia se va lua în cursul zilei de azi, majoritatea cluburilor fiind de acord cu devansarea etapei.

Tot în cursul zilei de azi se va lua și o decizie privind modul în care se va ocupa locul liber lăsat de nelicențierea Timișoarei. Varianta cea mai intens vehiculată este aceea a disputării unui baraj între ocupantele locurilor trei din cele două serii ale Ligii a II-a, urmând ca învingătoarea să joace un baraj cu FCM Tg. Mureș, ocupanta locului 15 din Liga I. Această variantă este contestată de echipele din Liga a II-a, care și-ar dori fie promovarea directă din seria a II-a a ocupantei locului 3, în speță Gaz Metan Severin, fie un baraj direct între cele trei echipe, soluție considerată de echipele din seria I ca fiind mult mai corectă.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

23 May. 2012, 11:51 Special
Pe aceeași temă