S-au întors la Bușteni

26 Jun. 2009, 14:39 Special
S-au întors la Bușteni

Doi dintre fotbaliștii tineri ai viitoarei echipe de Liga a II-a Tricolorul Breaza – i-am numit aici pe portarul Marius Anghelache și jucătorul de câmp Mihai Olteanu – nu mai sunt jucătorii formației brezene, fiind nevoiți să revină la gruparea de Liga A Prahova, Caraimanul EuroAfrica Bușteni. Împrumutul acestora a încetat în această vară, ca urmare pot continua la formația de eșalon secund numai cu acordul președintelui de la Bușteni, Petre Gavrilă.

 

Dintre cei doi, Olteanu a evoluat mai mult pentru gruparea din stațiunea balneoclimaterică prahoveană, în special pe postul de fundaș stânga. În schimb, Anghelache a prins mai rar garnitura de bază, deoarece pe postul său de portar s-a aflat experimentatul Bogdan Sava, fotbalist care a închis foarte bine poarta în ediția de campionat recent încheiată.

 

În orice caz, pe adresa fotbaliștilor mai sus menționați, care timp de un an și jumătate au apărat foarte bine culorile formației Tricolorul Breaza, au sosit mai multe cereri de transfer, unele chiar de la echipe de Liga a II-a. Rămâne de văzut la ce echipă își vor găsi angajamente cei doi în această vară. Poate vor reveni la Tricolorul…
 

 

Sursă: ziarulprahova.ro

 

26 Jun. 2009, 14:39 Special
Pe aceeași temă