Încă un jucător se desparte de Metalul: „Discutăm o eventuală prelungire când o să fie bine pentru club”

Urmând să devină în această vară jucător liber, după ce contractul cu Metalul Reșița îi expiră la finalul lunii iunie, mijlocașul dreapta Constantin Vasile (24 ani) speră să facă, în premieră, pasul spre Liga 1.

„Anul acesta, Metalul s-a bătut la promovare, a fost un sezon foarte bun pentru fotbalul din Reșița și pentru noi toți. Sper să se ajungă la o înțelegere între patron și autorități și echipa să continue acolo” a declarat fotbalistul.

Bebe Vasile a evoluat în acest sezon în 19 partide pentru Metalul, reușind două goluri. „Am vorbit și cu domnul Rufă, am convenit că o să discutăm o eventuală prelungire când o să fie bine pentru club. Momentan, nu cred, pentru că sunt niște restante pe care le aștept. Le doresc mult succes celor de acolo, sunt oameni minunați, de la femeile de serviciu, până la antrenori”, a spus Vasile.

Originar din Băile Olănești / Vâlcea, mijlocașul drepta și-a dorit în ultimii doi ani să revină acasă, la CSM, însă tatonările nu au ajuns la niciun rezultat.

Rămâne de văzut dacă discuțiile dintre CSM și Vasile se vor relua în această vară, mai ales că jucătorul va fi liber de contract.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă