Dunărea Călărași a rămas fără majoritatea jucătorilor pe care i-a avut în lot. 15 dintre ei și-au încheiat contractele. Ce spune președintele echipei

Dunărea Călărași a rămas fără majoritatea jucătorilor pe care i-a avut în lot.** 15 dintre ei și-au încheiat contractele. Ce spune președintele echipei

Dunărea Călărași a încheiat primul sezon de la promovarea în Liga 2 pe locul 2 în play-off-ul Seriei I, la trei puncte în spatele liderului Rapid București. Echipa lui Adrian Mihalcea a jucat apoi primul baraj pentru promovarea în Liga 1 cu UTA Bătrâna Doamnă, însă nu a reușit să treacă la cel de-al doilea după ce a fost învinsă în dublă manșă cu 4-3 de arădeni, după prelungiri.

La finalul sezonului, contractele majorității jucătorilor Dunării, zece la număr, s-au încheiat, altora cinci expirându-le împrumuturile. Cezar Lungu, Bogdan Panait, Constantin Bumbac, Marian Chițu, Valentin Andrei, Valentin Balint, Mădălin Mureșan, Sergiu Popescu, Saifeddine Alami și Daniel Vădrariu și-au terminat contractele cu echipa călărășeană, în timp ce împrumuturile lui Mihai Popescu, Claudiu Săftescu, Alexandru Stoica, Ionuț Vînă și Gabriel Preoteasa nu mai sunt valabile.

„Noi nu vrem să renunțăm la niciunul dintre ei. Sunt jucători talentați care au contribuit la obținerea acestei performanțe deosebite și anume calificarea în play-off și participarea la primul baraj de promovare în Liga I. Sper să ne vedem la negocieri și să continuăm împreună și în viitorul sezon”, a declarat, pentru afcdunarea-calarasi.ro, președintele Dunării, Constantin Ștefan.

Altfel, reunirea lotului Dunării Călărași va fi efectuată pe 20 iunie.

Pe aceeași temă