România nu scapă de Israel!

06 Mar. 2012, 18:47 Special
România** nu scapă de Israel!
Vicepreședintele FIFA, Jim Boyce a efectuat, luni, începând cu ora 15,30, tragerea la sorți pentru a opta ediție a Cupei Regiunilor, competiție la care, România, este reprezentată, de către selecționata AJF Prahova.
Pentru a doua oară consecutiv, România va juca în turul preliminar, care se va desfășura în perioada 1 august – 30 septembrie și, pentru a doua oară, una dintre adversarele echipei prahovene va fi selecționata similară a Israelului. În Ungaria (foto), în 2010, după cel mai dificil și disputat meci al turneului, Israelul s-a impus cu 2-0, cu goluri marcate pe final de meci. De această dată, grupa din care face parte și selecționata Ligii A Prahova, va avea ca adversare, pe lângă Israel, reprezentativele Turciei și Kazakhstanului, prima clasată și, posibil, locul 2 (în funcție și de rezulttatele din cealaltă grupă preliminară), urmând să se califice în faza a doua a competiției. Deocamdată, UEFA nu a stabilit, în cazul grupei României, țara organizatoare a turneului, dar sunt șanse mari ca aceasta să fie Turcia (de altfel, grupa României, este singura în care nu se știe țara organizatoare)
UEFA Regions Cup, ediția 2012-2013, reunește la start reprezentantele a 37 de țări europene. Competiția începe cu cele două turnee preliminare (perioada august-septembrie), apoi, cele 3 echipe (din 8 participante), calificate, plus alte 29 de țări, vor trece în faza „grupelor”, care se va desfășura între 1 octombrie și 31 aprilie 2013, câștigătoarele celor 8 grupe urmând să evolueze la turneul final, pentru trofeul deținut acum de portughezii de la Braga.
Turul preliminar (1 augus – 31 septembrie)
*Țările bolduite, sunt, deja, desemnate gazde!
Grupa A
Kazakhstan, Turcia, Israel, România
Grupa B
Macedonia, Țara Galilor, Suedia, Irlanda de Nord
Turul intermediar
Grupa 1
Belarus, Franța, Bosnia și Herțegovina, Slovacia
Grupa 2
Bulgaria, Elveția, Croația, Câștigătoare grupa A
Grupa 3
Cehia, Ungaria, Germania, Scoția
Grupa 4
Lituania, Azerbaijan, Serbia, Câștigătoare B
Grupa 5
Malta, Lituania, Rusia, Moldova
Grupa 6
San Marino, Irlanda, Anglia, Locul 2 A/B
Grupa 7
Ukraine, Belgia, Spania, Slovenia
Grupa 8
Italia, Estonia, Polonia, Finlanda.
Articol scris de Marian DIMA
06 Mar. 2012, 18:47 Special
Pe aceeași temă