Petrolul a reușit eventul și așteaptă barajul pentru promovarea în Liga 3

Marius ANGHEL 08 Jun. 2017, 16:04 Ligi județene

Petrolul 52 Ploiești a reușit, miercuri seară, să câștige finala Cupei României, faza județeană Prahova, și să obțină astfel eventul. Echipa lui Octavian Grigore a trecut cu 2-0 de CS Păulești, deținătoarea eventului pe plan județean în sezonul trecut, iar acum se pregătește pentru barajul de promovare în Liga 3.

În fața a aproximativ 4.000 de spectatori, pe cel mai important stadion din Prahova, „Ilie Oană” din Ploiești, în casa „lupilor galbeni”, Petrolul 52 a câștigat destul de greu meciul cu CS Păulești, a patra clasată din Liga a 4-a. Partida dintre campioanele ultimelor două ediții ale primei competiții județene a fost una echilibrată. Jucătorii lui Octavian Grigore au reușit să incline balanța în favoarea lor, grație golurilor reușite de către Roland Stănescu și Nini Popescu. Primul a deschis scorul în minutul 35, cu o reluare din fața porții, după o centrare venită de pe dreapta de la Olaru, iar al doilea în stabilit rezultatul final al jocului în minutul 84, după ce a pătruns decisiv în careul advers și a punctat cu un șut sec, fără șanse pentru portarul advers.

Deținători ai Cupei României – faza județeană Prahova, Petrolul 52 a câștigat astfel al doilea trofeu de la înființarea sa, după ce de curând a câștigat Liga a 4-a Prahova. Echipa ploieșteană urmează să joace barajul de promovare în Liga 3 cu reprezentanta județului Dâmbovița și să își continue, din vară, cursa în Cupa României, ediția 2017-2018, alături de echipele din eșaloanele superioare.

Dentaș Tărtășești, adversara la barajul pentru promovare

Petrolul 52 Ploiești va întâlni la barajul de promovare în Liga 3 pe campioana județului Dâmbovița, Dentaș Tărtășești. Pe 17 iunie, de la ora 18:00, în deplasare, va avea loc turul, iar pe 24 iunie, de la ora 17:30, pe „Ilie Oană”, se va desfășura returul.

PETROLUL 52 PLOIEȘTI – CS PĂ‚ULEȘTI  2-0 (1-0)
Roland Stănescu 35′, Nini Popescu 84′

I. Marinică – Olaru, J. Prunescu, Frâncu, Velisar – Vl. Butufei – N. Popescu (R. Alecsandru 90), Cl. Tudor (cpt.)(Nițescu 90+2), G. Păun (Catană 69), Dr. Gheorghe – R. Stănescu (Vintilă 59)
Antrenor: Octavian Grigore

B. Rădulescu – Țugui, I. Neagu, Fl. Pripu (cpt), Cr. Mihai – M. Cârstocea (Pantilimonescu 64), R. Lungu – L. Dumitru, Bărăgan (Arnăutu 81), N. Țânțaru – Andr. Ciobanu
Antrenor: Iulius Mărgărit

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești); Spectatori: 4.000; Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești); Asistenți: Valentin Dumitru (Gherghița) și Sebastian Păduraru (Gura Humorului); Observator AJF: George Negoițescu (Ploiești).

Foto: Sport Online PH

Marius ANGHEL 08 Jun. 2017, 16:04 Ligi județene
Pe aceeași temă