Revelația Ligii I la futsal – Smart Ionescu, „mini-banchet” pentru… apărare

Marius ANGHEL 30 Dec. 2012, 12:13 Special
Revelația Ligii I la futsal - Smart Ionescu,**

Nou promovată în primul eșalon la futsal, gruparea bucureșteană ACS Smart Ionescu a fost revelația ligii I, clasându-se pe poziția secundă a ierarhie, la jumătatea turneului regulat. ACS Smart Ionescu are ca obiective „două finale”, după cum spune managerul Sorin Uțică, anume accederea în ultimul act atât în campionat cât și în Cupa României!

La finele unui sezon excelent, Mihai Ionescu – patronul echipei, și-a premiat jucătorii, cu prilejul unui „mini-banchet” de final de an, jucătorii primindu-și o tranșă din drepturile financiare cuvenite!

Smart București a reușit să dea emoții campionei City”us Târgu Mureș, bucureștenii suferind singura lor înfrângere din campionat, până acum, chiar pe terenul ardelenilor. Smart a reușit performanța de a aveea ceea mai bună apărare din futsalul românesc, cu doar 31 de goluri luate, la 4 „lungimi” distanță de liderul City”us, duelul dintre cele două grupări anunțându-se din ce în ce mai interesant!

 „Unul dintre obiectivele noastre este să ducem mai mulți jucători la Națională și sper ca în afaraă de Șotârcă, alți jucători să intre în acest circuit al primei representative, unde chemările se fac, în continuare, pe prietenii” – spune Ionescu, echipa sa urmând să se reunească săptămâna viitoare, după mini-.vacanță, pentru a pregăti startul returului, programat în 2 februarie, după care, bucureștenii vor să-și mențină poziția secundă, înainte de play-off.

Articol scrise de Marian DIMA

 

Marius ANGHEL 30 Dec. 2012, 12:13 Special
Pe aceeași temă