Rapidul își relansează mâine siteul oficial și inovează cu Rapid TV

Mihai Andries 26 Feb. 2014, 10:52 Special
Rapidul își relansează** mâine siteul oficial și inovează cu Rapid TV

FC Rapid București a anunțat azi pe pagina de Facebook a clubului că mâine se va relansa siteul oficial al grupării alb-vișinii. Inaugurarea se va face în stil mare, www.fcrapid.ro urmând a transmite live, joi de la ora 13,30, conferința de presă premegătoare partidei SC Bacău – Rapid.

Noul site al clubului din Giulești va include și o televiziune online Rapid TV, care va oferi interviuri în direct și reportaje, iar pe viitor va cuprinde și un magazin online de unde se vor putea achiziționa și bilete pentru meciuri din Giulești.

Iată comunicatul oficial al clubului Rapid București:

www.fcrapid.ro a primit haine 100% noi, de calitate la standardele anului 2014. Am lucrat cu o echipa de profesioniști și suntem mulțumiți de rezultat. Urmează, așa cum am promis, fanshop-ul online care să integreze și sistemul de achiziționare a tichetelor de acces la partidele desfășurate pe Stadionul Giulești”, a declarat Iulian Udrea, managerul firmei care a pus gratuit la dispoziția clubului întreaga platformă.

Astfel, avem bucuria de a vă anunța ca joi, începand de la ora 13:30, www.fcrapid.ro va găzdui transmisiunea live a conferinței de presă premergătoare partidei SC Bacău – FC Rapid București, dar și o serie de interviuri în direct și exclusivitate pentru pagina oficială a clubului sub sigla RAPID TV.

Transmisiunea va beneficia de condiții tehnice deosebite, fiind asigurată pe bază de voluntariat de profesioniști ai televiziunii prin venele cărora curge sânge vișiniu.

„Rapid TV e un proiect căruia m-am alăturat fără nici o rezervă. Îi așteptăm și pe alții să ni se alăture în încercarea de a readuce Rapidul acolo unde îi este locul”, a spus Bogdan Tudor, coordonatorul evenimentului.

Lucian Ionescu – director de imagine F.C. Rapid București

Rapid va relua sezonul de pe prima poziție a clasamentului seriei I, acolo unde se află la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia, dar cu un golaveraj mai bun. Vă reamintim că în această pauză competițională i-a adus pe portarii, Gordin de la Săgeata și El-Kharroubi – liber de contract, dar și pe mijlocașii Tibi Bălan (liber), Emil Dică (Ceahlăul) și Florin Istrate de la Dunărea Galați, via Oțelul Larissa, însă l-a pierdut pe Ioniță II.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Sursa comunicat: Facebook Fotbal Club Rapid

 

Mihai Andries 26 Feb. 2014, 10:52 Special
Pe aceeași temă