Pronosticurile etapei 32

29 May. 2009, 16:09 Special
Pronosticurile** etapei 32

www.liga2.ro vine în întâmpinarea împătimiților pariurilor sportive și le oferă înaintea fiecărei etape sugestii privind meciurile din eșalonul secund. Iată părerea noastră în domeniul pariurilor despre deznodământul partidelor din etapa a 32-a:

 

SERIA I

 

FC PLOIEȘTI – DUNĂ‚REA GALAȚI, pronostic 1

Ploieștenii nu au voie să piardă nici un punct în lupta pentru promovare, în timp ce oaspeții sunt total scăpați de orice problemă.

SPORTUL STUDENȚESC- FC BOTOȘANI, 1

Sportul Studențesc a scăpat de grijile retrogradării, dar după un sezon slab meciul de sâmbătă e penultima șansă de a-și mai spăla puțin onoarea.

CETATEA SUCEAVA – PETROLUL PLOIEȘTI, 1X

Un meci în care orice rezultat este posibil date fiind evoluțiile ambelor echipe în acest retur. Petrolul a revenit spectaculos în a doua jumătate a sezonului, după un tur dezastruos, ajungând să ocupe locul al patrulea. De partea cealaltă, gazdele duc un adevărat război cu Știința Bacău și trei puncte obținute mâine ar fi aproape decisive în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

DINAMO II – ȘTIINȚA BACĂ‚U, X2

Meciul ce va avea loc pe Stadionul „Florea Dumitrache” se va desfășura aproximativ după aceleași coordonate cu cel din Suceava. Dinamo II a avut un retur total diferit față de tur, iar Știința Bacău trebuie să obțină obligatoriu cele trei puncte pentru a fi îndreptățiți să spere în continuare că la anul vor evolua tot în eșalonul secund.


DUNĂ‚REA GIURGIU – CONCORDIA CHIAJNA
, X

Două formații pentru care campionatul e ca și terminat, date fiind pozițiile liniștitoare din clasament.

FC BUFTEA – CEAHLĂ‚UL PIATRA NEAMȚ, 1X

Ceahlăul este prima formație promovată matematic, iar după acest eveniment conducerea tehnică a anunțat că va apela la jucătorii care au evoluat ceva mai puțin în acest sezon. Buftea ar putea să profite de acest lucru și să căștige măcar un punct în compania unei formații care la anul va juca pe prima scenă a fotbalului românesc.

SERIA A II-A


CFR TIMIȘOARA – DACIA MIOVENI
, 1

Timișorenii au demonstrat în etapa precedentă că pot obține puncte în meciurile importante, învingând chiar în fieful UTA-ei. Mioveniul nu are nici o legătură cu subsolul clasamentului, iar ceferiștii trebuie să profite și să câștige cele trei puncte.
   
ACU ARAD – FCM TÂRGOVIȘTE
, 1

ACU a demonstrat cu două etape în urmă că este o formație solidă pe teren propriu, atunci când a făcut egal, 1-1 cu FCM Tg. Mureș. Vizita deja retrogradatei FCM Târgoviște nu ar terbui să le pună probleme arădenilor care au nevoie disperată de cele trei puncte pentru a spera în continuare că la anul vor evolua în liga secundă.
 

UNIREA ALBA IULIA – MINERUL LUPENI, 1

Albaiulienii sunt la doar trei puncte de promovarea matematică și, teoretic, Minerul Lupeni nu ar trebui să fie un obstacol în drumul lor spre Liga I.

 

FC DROBETA – MUREȘUL DEVA, X2

Devenii sunt la doar patru puncte de primul loc retrogradabil și au mare nevoie de puncte în deplasarea de la Drobeta. Gazdele sunt vizibil demoralizați de pierderea luptei pentru promovare, cel mai bun exemplu fiind rezultatul din etapa trecută, când au pierdut la Petroșani cu un neverosimil scor de 5-0.

„U” CLUJ – JIUL PETROȘANI, 1

Clujenii se află într-o situație mai mult decât ingrată, ocupând un incredibil loc 14. Alt rezultat decât victoria, coroborat cu o victorie a lui ACU, i-ar aduce pe „studenți” pe loc retrogradabil cu doar două etape înainte de final.

INTERNAȚIONAL PITEȘTI – FC BIHOR, 1

După ce au anul trecut au venit din liga a treia, piteștenii își pot continua marșul triumfal și sâmbătă își pot asigura promovarea matematică în primul eșalon.

LIBERTY – ARIEȘUL TURDA, 1X

Un meci de care pe care, Liberty putând ieși definitiv din mlaștina subsolului de clasament. Nu același lucru se poate spune și despre poziția Arieșului, echipă ce se află pe poziția a 13-a, la doar trei puncte de retrogradare. Orice rezultat este posibil, dar Liberty poate profita de avantajul terenului propriu.


MECHEL – UTA
, X2

Singurul meci care nu are implicații nici în lupta pentru promovare și nici în cea de la retrogradare. Mechel știe deja că la anul va juca în liga a treia și mai încearcă doar să strângă puncte pentru a micșora numărul de puncte cu care va începe sezonul viitor în minus. UTA a avut un sezon presărat cu o mulțime de probleme și un rezultat pozitiv ar mai schimba cât de cât părerea suporterilor.

RÂMNICU VÂLCEA – FCM TÂRGU MUREȘ, 12

„Meciul rănitelor”, așa poate fi denumită partida dintre Vâlcea și Târgu Mureș. Ambele echipe mai au șanse să promoveze, dar după rezultatele negative din ultimele etape acest lucru pare aproape imposibil.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

 

29 May. 2009, 16:09 Special
Pe aceeași temă