Povestea alb-violetă merge mai departe! ASU Poli are succes cu shop-ul online!

Mihai Andries 01 Jul. 2013, 15:56 Special
Povestea alb-violetă merge mai departe!** ASU Poli are succes cu shop-ul online!

S-a încheiat un sezon ireal pentru ASU Politehnica în „Județ”, marcat cu un marș masiv la ultimul joc, dar susținătorii acesteia nu au luat vacanță. De curând formația universitară se bucură și de un shop online iar majoritatea clienților care se înghesuie să cumpere tricoul favoriților pe internet sunt poliști din străinătate.

A trecut o săptămână de la ultimul joc din sezonul 2012-2013. ASU Politehnica Timișoara a învins în ultima rundă pe Meget Remetea Mare cu 5-0 însă atracția principală a zilei de 23 iunie a fost marșul organizat de suporteri (video jos).

Suporterii alb-violeți nu știu încă în ce eșalon vor evolua favoriții lor în noul sezon deși echipa a rămas doar în Liga a V-a conform clasamentului, prin clasarea pe locul 2 în Seria III. Există posibilitatea ca ASU Poli să fie invitată în Liga a IV-a în urma retragerilor altor formații, existând deja diverse zvonuri în acest sens. AJF Timiș nu a stabilit însă o dată limită până la care echipele trebuie să confirme participarea în eșalonul județean de top.

Își vând tricourile ca pâinea caldă

Din weekend-ul trecut fanii Politehnicii din „Județ” au posibilitatea să achiziționeze direct de pe internet tricourile originale ale echipei dar și alte produse promoționale la adresa www.sspolitehnica.ro/shop. Clubul condus (și) de fani lucrează pentru a stabili o colaborare cu o firmă importantă de curierat pentru clienții din străinătate, de unde se bucură deja de numeroase comenzi. Un tricou original de joc cu numărul simbolic „12″ costă doar 70 de lei. Modelul foarte îndrăgit, cu dungi laterale, reprezintă o idee originală a fanilor alb-violeți.

Printre altele, de la shop-ul online se mai pot achiziționa și modele de tricouri specifice ultrașilor dar și eșarfe sau fanioane cu ASU Politehnica. Deși sunt „Against modern football” suporterii formației alb-violete din Liga a V-a au dat o palmă multor grupări românești de top prin cum s-au ocupat de „merchandising”. În sezonul 2012-2013 clubul studențesc a adunat 52.640 de lei și 722 de euro din vânzarea obiectelor promoționale. Acestea se puteau achiziționa până acum de la standul mobil, la jocurile echipei, și de la magazinul Banat Souvenir.


 

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Mihai Andries 01 Jul. 2013, 15:56 Special
Pe aceeași temă