Petre Grigoraș testează trei jucători de la Liberty

14 Jul. 2009, 13:20 Special
Petre Grigoraș testează trei jucători de la Liberty

Președintele clubului Poli Iași, Sorin Boca, a declarat, marți că jucătorii echipei Liberty Salonta, Bogdan Străuț, Cristian Cigan și Viktor Bocsfoldi, vor fi testați de antrenorul Petre Grigoraș în cantonamentul din Austria.

"În urma discuțiilor cu oficialii clubului Liberty Salonta, aceștia au fost de acord să-i lase în probe la noi pe jucătorii Bogdan Străuț, Cristian Cigan și Viktor Bocsfoldi. Aceștia au ajuns în cantonamentul echipei de la Siegendorf, din Austria, și urmează să fie testați de antrenorul Petre Grigoraș. Cei trei jucători vor fi văzuți în meciurile amicale pe care echipa urmează să le dispute în Austria și, în funcție de decizia pe care o va lua Petre Grigoraș, vom demara negocierile pentru achiziționarea lor",
a afirmat Boca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bogdan Străuț are 23 de ani, evoluează pe postul de fundaș sau mijlocaș dreapta și a mai jucat la FC Jimbolia, Politehnica Timișoara, CSM Reșița și Liberty Salonta.

În vârstă de 22 de ani, Cristian Lucian Cigan este atacant și a mai jucat la echipele FC Bihor, Dinamo București, FC Sopron (Liga I, Ungaria), AC Gallipoli (Liga a III-a, Italia) și Liberty Salonta. Cigan are și o prezență în echipa națională de tineret a României.

Viktor Bolcsfoldi are 21 de ani și poate evolua atât ca atacant cât și ca mijlocaș ofensiv. Bolcsfoldi a venit la Liberty Salonta de la formația FC Fehervar Videoton și a mai jucat la formațiile Felcsut FC și Ferencvaros Budapesta.

 

 

Sursa: MEDIAFAX

14 Jul. 2009, 13:20 Special
Pe aceeași temă