Peluza Sud Timișoara: „A început o campanie agresivă de racolare”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2013, 12:02 Special
Peluza Sud Timișoara:**

Peluza Sud Timișoara, formată din grupările care susțin ASU Politehnica, acuză prin intermediul unui comunicat faptul că membri ei sunt racolați pentru a susține alte formații. Suporterii alb-violeți spun că acești fani sunt momiți inclusiv prin mijloace materiale.

Iată mai jos comunicatul complet al Peluzei Sud:

„Un mesaj către toți poliștii

Către cei care sunt, au fost sau vor fi activi în susținerea echipei favorite

A început în ultima perioadă o campanie agresivă de racolare și îndrumare a suporterilor poliști către alte „galerii” decât Peluza Sud.
Nu ar fi o problemă dacă în scopul racolărilor de membri nu s-ar folosi argumente false și minciuni. Suntem obișnuiți. Am fost catalogați când „minunații suporteri” – când huligani; când „cea mai tare galerie” – când bețivani sau aserviți, după cum avea interes oricine să se poziționeze față de galeria Politehnicii Timișoara. Așa e lumea, acum pupă, în următorul moment scuipă.

Noi suntem aceiași care am fost pe avion la Donețk, aceiași care în fiecare 16 Decembrie aprindem lumânări, aceiași care am tocit banchetele trenurilor în drum spre un meci mediocru din campionat, aceiași care am îndurat gazele jandarmilor la Modern pentru un palmares pe care alții îl folosesc acum ca pârghie și ca monedă de schimb. Noi, cei care suntem acum uniți de un vis – acela de a pune bazele unui fotbal jucat pentru suporteri, nu pentru milioane de euro si nu pentru propria imagine – nu vom renunța la idealurile și la valorile cu care am crescut de mici copii pe Dan Păltinișanu, mai ales acum, cand vedem în ce hal a fost adus fotbalul timișorean. Băieți, trebuie să înțelegeți că întotdeauna am fost diferiți, și asta înseamnă că și principiile lumii în care trăim noi nu au nici cea mai mică asemănare cu cele ale voastre. O galerie nu se cumpără, ci se construiește în mulți ani de zile, pasiunea nu are preț și nu poate fi cumpărată cu promisiuni și vorbe dulci. Asta trebuie să înțelegeți, în ciuda faptului că unii au înșfăcat bucuroși punga cu cei 30 de arginți.

Obligatoriu înainte!

În numele: Drojdierii, Masseria, Urban Guerilla, MCMXXI, Gruppo Soarelui, Banatica, GAV, Batalion Giroc, Frenetic

Peluza Sud Timișoara,
14 martie 2013″

Marius ANGHEL 15 Mar. 2013, 12:02 Special
Pe aceeași temă