Partizan va juca barajul !

16 Jun. 2009, 15:57 Special
Partizan va juca barajul !

Ceea ce Liga 2 intuia încă din urmă cu două zile s-a adeverit. Deși au susținut cu tărie că vor juca barajul de promovare în Liga a III-a, oficialii de la Frontiera Curtici s-au înșelat. Plecați în urmă cu câteva zile în cantonament la Moneasa, pentru a pregăti jocul de astăzi, fotbaliștii curticeni au rămas doar o pregătire bună la munte și cu bani cheltuiți degeaba, în timp ce „partizanii” au stat liniștiți pe terase așteptând să vină faxul de la Federația Română de Fotbal care anulează decizia Asociației Județene de Fotbal care o dădea participantă la baraj pe Frontiera Curtici. Intertesant este de aflat cine va suporta zilele de cantonament de la Moneasa, căci Frontiera nu are nici o vină, după ce AJF a comunicat că această grupare va reprezenta Aradul la baraj. „Puteam să mergem și noi măcar o zi la Moneasa în cantonament, căci mâncare ar mai fi rămas în urma curticenilor. Nu am mers că noi nu prea suntem cu mâncarea, ci cu băutura”, a glumit Dănuț Drida, antrenorul Partizanului Satu Mare. Astfel, mâine, începând cu ora 17.30, pe terenul Unirea din Sânnicolau Mare, Partizan Satu Mare va juca barajul de promovare în Liga a III-a cu câștigătoarea Diviziei D Timiș, AC Recaș. Cum între Satu Mare și Sânnicolau Mare sunt doar câțiva kilometri, președintele Partizanului a spus că „deplasarea se va face probabil cu bicicletele”.

Ajefiștii nu au fost invitați

Oficialii de la Partizan Satu Mare nu au făcut nicio invitație conducerii de la Asociația Județeană de Fotbal, de a veni la Sânnicolau Mare, pentru a susține campioana Diviziei D. „Pentru ce să-i invităm. Vin ei dacă vor să ne susțină”, a spus Dănuț Drida. Se pare că „partizanii” au o supărare pe ajefiști, care s-au grăbit să o trimită la baraj pe Frontiera Curtici.

De râsul curcilor

După ce au efectuat o pregătire centralizată la Moneasa, fotbaliștii de la Frontiera Curtici au ajuns încă de luni la Sânnicolau Mare, cazându-se la hotelul din localitate. Din sursele noastre, deși la FRF a avut loc luni o ședință în care s-a luat decizia ca Partizan Satu Mare să reprezinte Aradul la baraj, oficialii curticeni au primit garanții de la Cermei că ei vor juca cu Recașul și pot dormi liniști la Sânnicolau Mare. Azi dimineață, după ce la AJF a ajuns faxul de la FRF, delegația curticeană s-a reîntors în Arad. „Dacă tot și-au rezervat locuri la hotel puteau rămâne acolo. Veneau la meci și ne făceau galerie”, a spus glumețul Drida. Oricum, dacă se va reuși promovarea, „partizanii” spun că ar putea disputa meciurile la…Curtici. „Și Curticiul merită o echipă în Liga a III-a”, a continuat șirul ironiilor antrenorul Partizanului.

Doar Berar lipsește la baraj

Dănuț Drida spune că are doar o problemă de lot. Mijlocașul de creație, Cristi Berar, a plecat în Italia cu afaceri și nu poate fi prezent la partidă. În rest, ceilalți fotbaliști din lot și-au rezolvat problemele la locurile de muncă și pot face deplasarea la Sânnicolau Mare. În aceste condiții, Dănuț Drida ar putea începe meciul în următoarea formulă de echipă: Trifoi -Tisza, Oprean, Sighete, Panin, Topai, Crețu, Mitu, Cotuna, Măgulean, Lăzău. Partida dintre Partizan Satu Mare și AC Recaș va fi arbitrată la centru de Istvan Kovacs din Carei, acesta fiind ajutat la cele două linii de Constantin Por  și Csaba Glaser (ambii din Satu Mare). Observator din partea Federației Române de Fotbal a fost delegat Alexandru Terheș (Oradea).
 

Articol de Daniel Berar
 

16 Jun. 2009, 15:57 Special
Pe aceeași temă