Parteneriat între Oțelul și Metalosport: satelitul echipei din Liga 1 dispare

Mihai Andries 14 Feb. 2015, 01:19 Special
Parteneriat între Oțelul și Metalosport:** satelitul echipei din Liga 1 dispare

Joi a avut loc o conferință de presă la stadionul Oțelul din Galați, prilej cu care conducerea clubului de Liga 1 a anunțat un parteneriat cu Metalosport Galați, grupare care evoluează în eșalonul trei, în aceeași serie cu Oțelul II. În urma acestui parteneriat, ocupanta locului 9 la finalul turului Ligii 3 va evolua din primăvară la Baza Sportivă Zoltan David. Totodată, aceasta a primit și nouă jucători de la formația Oțelul II.

În aceste condiții, satelitul Oțelului a încetat oficial să existe în urma protocolului semnat joi. Parteneriatul dintre Metalosport și gruparea de Liga 1 va îmbrăca o altă formă din vară, atunci când se speră că se va putea găsi o formă juridică legală prin care formația din eșalonul al treilea să devină satelitul oficial al Oțelului, permițând mutarea la orice oră a jucătorilor de la o echipă la alta.

„Am stabilit cu Dorin Butunoiu să unim Oțelul II cu Metalosport, majoritatea jucătorilor de la echipa a doua vor juca acolo. Am făcut un protocol de colaborare în acest sens. De la anul vom face o formă juridică pentru ca jucătorii de la echipa mare să poată juca și la Metalosport.” a declarat Vlad Răpișcă, administratorul special al clubului Oțelul.

„Clubul Metalosport se simte onorat de semnarea acestui protocol. Readucem în memoria gălățenilor că cele două cluburi au colaborat și în urmă cu mai mulți ani. E o situație bună așa cum am gândit-o împreună, fotbalul nu trebuie să moară astăzi. Vrem ca din toamna anului 2015 să facem performanță pentru ceea ce înseamnă liga a treia. Construim o echipă acum pentru următoarea ediție de campionat. Eu sunt convins că nu vom avea probleme cu retrogradarea în acest sezon.” a adăugat Dorin Butunoiu, președintele Metalosport.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Oțelul Galați

Mihai Andries 14 Feb. 2015, 01:19 Special
Pe aceeași temă