Pandurii i-au adus un ultim omagiu lui Dossey

Publicat: 11 Dec. 2008, 16:16 Special
Pandurii i-au adus un ultim omagiu lui Dossey

Secretarul general al clubului Pandurii a declarat că vestea decesului a îndurerat jucătorii și conducătorii clubului gorjean care sperau că fotbalistul își va reveni totuși:

 

„A fost un șoc pentru toată lumea vestea decesului lui Ibrahim, atât pentru conducerea clubului cât și pentru jucătorii care i-au fost colegi ca și pentru toată lumea fotbalului. Aflasem de câteva zile că e mai bine și va fi transferat la unalt spital dar vestea decesului ne-a surprins pe toți. Chiar s-au strâns bani pentru a începe recuperarea și nu ne așteptam la acest deznodământ. Clubul Pandurii chiar a ajutat să fie transferat la o altă clinică pentru a se recupera. Nu ne așteptam să se încheie totul atât de tragic!”

 

Alături de căpitanul echipei gorjene, Daniel Băloi a precizat că a fost adus un ultim omagiu unui fotbalist emblematic pentru Pandurii Târgu Jiu:

 

„Am încercat să aducem un ultim omagiu fostului nostru jucător din partea conducerii clubului Pandurii, din partea jucătorilor care i-au fost colegi dar și a suporterilor echipei noastre. Dossey a fost un fotbalist emblematic pentru Pandurii și va rămâne în memoria suporterilor și a noastră ca un jucător de caracter, un jucător care nu a deranjat pe nimeni și nu a supărat niciodată pe nimeni la club. A fost un caracter deosebit și nu vom uita ce a făcut pentru noi. Cu el în poartă am ajuns pentru prima dată în semifinalele Cupei României. Va rămâne veșnic în istoria clubului nostru.”
 

 

Articol scrsi de Monalisa Popescu
 

Publicat: 11 Dec. 2008, 16:16 Special
Pe aceeași temă