Timișoara cu Bistrița spre Liga I!

16 Nov. 2011, 02:10 Opinii
Timișoara cu Bistrița** spre Liga I!

Ne îndreptăm cu pași repezi spre finalul turului și lucrurile par a fi destul de clare în seria a II-a. Gloria Bistrița și FC Timișoara se îndreaptă încet, dar sigur spre primul eșalon, având în acest moment un avantaj relativ confortabil față de celelalte contracandidate. Mai mult, cele două echipe își permit să mai aibă și sincope, dovadă egalurile lor din ultima rundă, ca să nu mai vorbim de faptul că au și câte un eșec la activ.

Din punctul meu de vedere, promovarea este jucată în seria a II-a, doar un miracol putându-le împiedica pe cele două retrogradate din Liga I să revină din sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc. Două dintre urmăritoarele lor, Unirea Alba Iulia și FC Argeș au avut prestații bune putând fi încadrate la capitolul revelații, iar Chindia s-a ținut destul de bine pentru primul sezon de Liga a II-a, însă niciuna dintre cele trei nu are ce îi trebuie pentru a face pasul decisiv la promovare.

Cât despre marele visătoare la promovare, în speță Gaz Metan Severin și FC Bihor, faptul că sunt la 11 puncte distanță de Bistrița și Timișoara spune tot. Poate doar numirea lui Marian Bondrea să mai schimbe ceva la găzari, căci despre orădeni nu mai e nimic de spus de bine.

Timpul va dovedi dacă am avut dreptate sau nu…

Articol de Mihai ANDRIEȘ

16 Nov. 2011, 02:10 Opinii
Pe aceeași temă