Oltenii au talent! Peste 100 de jucători au venit la trialul de la Craiova

Mihai Andries 18 Apr. 2013, 09:26 Special

72 de jucători care doreau să devină fotbaliști s-au înscris pe lista de preselecție a Asociației Județene de Fotbal Dolj. Surpriză, la fața locului s-au prezentat peste 100 de doritori, însă numai unul a mai fost acceptat. Un camerunez, Joel, la care vom reveni. Cu toții au invadat arena „Depou”, crezând că vor fi supervizați de scouterii Universității Craiova. Din același motiv, stadionul a fost mai populat decât la orice meci al celor de la Gaz Metan Severin, fanii având și ei impresia că acolo se pun bazele noii echipe a „Științei”.

Cu pixurile în mână, juriu la „Oltenii au talent” au fost următorii: Marian Bondrea, „Țâcă” Zamfir, omul care l-a descoperit pe Gică Popescu, Ciupitu, Geolgău, Negrilă, dar și cei din generația mai puțin cântată de fanii din Bănie: Șoavă, Ciurea sau Naicu. A lipsit Adrian Mititelu, omul de care se leagă sfârșitul Universității, același care împarte iluzii difuzate în ecran despre renașterea fotbalului jucat la perfectul simplu.

A venit însă un camerunez, Joel, student la medicină, care s-a prezentat convins că poate fi „noul” N’Jock, Daouda, Wobay, asta în funcție de ce calități au notat gloriile cu pixul enumerate mai sus.

„Eu sunt student, iar echipa se numește Universitatea, așa că mi s-ar potrivi. Știu că a jucat în trecut semifinala Cupei UEFA și că are mulți suporteri, iar din vară se va reînființa. Cred că pot fi noul Julius Wobay, deși idolul meu e Roger Milla” spune vârful african care până să ajungă pe „Ion Oblemenco” s-a legitimat la Energia Craiova, lanterna roșie a campionatului județean. La final, și-a luat rucsacul și a exclamat dezamăgit: „Chiar nu a venit nimeni de la Universitatea să ne vadă?”

 

Bondrea, „Țâcă” Zamfir, Ciupitu, Geolgău, Negrilă, Șoavă sau Naicu au fost pe post de examinatori, nici unul dintre ei nefiind trimis de Adrian Mititelu

 

Articol de Cosmin STAICU
Foto de Florin CEAUȘU

Mihai Andries 18 Apr. 2013, 09:26 Special
Pe aceeași temă