Noul FC Argeș începe să prindă contur: 30 de jucători la prima selecție

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 16:24 Special

Marți seară, pe stadio­nul din Ștrand a avut loc pri­ma selecție de jucă­tori a echipei FC Argeș 1953, formație care în a­cest sezon va evolua în Liga a IV-a. La această selecție au fost prezenți aproxi­ma­tiv 30 de fot­ba­liști, care au fost testați de antrenorii Mihai Zam­fir și Marius Prise­ceanu. La acest trial au luat parte mai multe glorii ale e­chi­pei alb-violete, printre care Jean Vlă­doiu, Vali Năstase, Relu Ancuța, Iordan Eftimie, Ilie Băr­bu­lescu și Viorel Moi­cea­nu.   

Trialul a durat aproape două o­re, timp în care cei doi tehnicieni au urmărit la lucru toți jucătorii în cadrul unui meci-școală. La finalul se­­lecției la care au asistat peste 100 de spectatori, antrenorul Mihai Zan­fir a spus că unii dintre jucătorii prezenți pot face față la liga a pa­tra, dar mai trebuie și alții pentru a completa lotul. Ilie Bărbulescu, fost cîștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, este sigur că a­cestui proiect se vor alătura și alte foste glorii: „Este bine că s-a concretizat acest proiect și toată lu­mea care este prezentă aici, in­clusiv cei care au venit la selecție, ne arată că acest proiect este unul de viitor și că putem trece peste toate obstacolele care le avem. Am înscris echipa, acum ne mai trebuie jucători, dar și echipamente atît pentru seniori, cît și pentru juniori. Noi trebuie să ne mișcăm cît mai bine, pen­tru că pe 23 august va începe campionatul”.

Vlădoiu: „Și alți colegi se vor alătura proiectului”

Jean Vlădoiu a anunțat că va pu­ne umărul la creșterea acestei e­­chipe: „Mă bucur că Asociația Fan Club FC Argeș a dezvoltat acest proiect și că eu fac parte din el. Nu aveam cum să refuz acest lucru și am promisiunea că și alți foști colegi se vor alătura acestui proiect. Chiar dacă o să încep munca la Federație, cît timp îmi va permite timpul, o să vin la marea ma­joritate a meciurilor. Greu este începutul, pentru că s-a decis foar­te rapid, noi în trei săptămîni trebuie să formăm o echipă, să găsim juniori, să comandăm și echipamente, dar ambiția și sufletul ne-au făcut să rezolvăm o parte din a­ces­te probleme”. Florin Dobre, liderul Asociației Suporterilor FC Argeș, speră ca în zilele următoare să se completeze lotul: „Entuziasmul nos­tru continuă și chiar mă bucur că au venit jucători, dar și spectatori, chiar dacă este vorba doar de o selecție. Ne bucurăm că alături de noi sînt din ce în ce mai mulți foști fotbaliști ce au evoluat la FC Ar­geș, iar acest lucru spune multe”.

Încă două trialuri în Ștrand

Selecțiile pentru completarea lotului vor continua și în zilele următoare. Cel de-al doilea trial va avea loc astăzi, de la ora 18, pe stadionul din Ștrand, iar cel de-al treilea este programat sîmbătă. După completarea lotului de jucători, echipa va continua pregătirea pe plan local și va disputa și cîteva jocuri de verificare.

Sursa: Curierul Zilei
Foto de Mihai NEACȘU (FotoPress-24)
 

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 16:24 Special
Pe aceeași temă