Mutu, în relație cu Bătrâna Doamnă! „Nu vreau să spun cât voi investi”

Mihai Andries 16 Feb. 2013, 10:29 Special
Mutu, în relație cu Bătrâna Doamnă!**

Arădenii îl așteptau pe Marțian ca pe un salvator, după ce acesta le-a promis că până la finalul acestei săptămâni va alimenta conturile clubului cu suma necesară achitării a două din cele patru restanțe salariale ale jucătorilor. Deocamdată, fotbaliștii nu au văzut niciun ban, însă președintele lor l-a văzut ieri pe Adrian Mutu, care l-a însoțit pe Marțian ieri la Arad.

Fotbalistul de 34 de ani este accidentat, motiv pentru care a primit liber de la Ajaccio. După discuția cu Catanzariti, Mutu și prietenul său au plecat spre Oradea, unde aveau alte probleme de rezolvat.

Lucrurile sunt în același stadiu ca săptămâna trecută. Nu banii sunt problema, a trebuit să ne întâlnim și să ne înțelegem. Vom vorbi mai multe după ce se semnează actele. Mâine, la amicalul de la Debrecen, voi vorbi și cu jucătorii. Nu vreau să spun cât voi investi. Voi investi cât e nevoie pentru a promova. Nu va fi așa greu să promovăm, pentru că echipa de pe locul întâi, Corona Brașov, nu va primi licența. Deci, vor promova locurile doi și trei„, a declarat Marțian. Acesta a precizat că Mutu nu va avea nicio funcție la UTA în viitorul apropiat. „El nu va avea niciun rol la UTA. Mă va sprijini, mă va ajuta cu un sfat, dar mai are doi ani și jumătate de contract cu Ajaccio. El mai are de jucat„, a spus Marțian.

Pentru a reveni pe linia de plutire,UTA are nevoie de circa 400.000 de euro, dintre care 220.000 de euro sunt datorii către stat.

 

Articol scris de Radu FAUR
Foto: SportArad

Mihai Andries 16 Feb. 2013, 10:29 Special
Pe aceeași temă