Mușat Apostol a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

22 Dec. 2011, 14:10 Special
Mușat Apostol** a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Primarul din Jilava, Adrian Mladin, cel din Snagov, Mușat Apostol, vicepreședintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman și finul primarului din Jilava, Ovidiu Szasz au fost arestați preventiv pentru 29 de zile, pentru corupție, a decis Curtea de Apel București.

Curtea de Apel București a admis astfel propunerea procurorilor DNA privind arestarea preventivă pentru 29 de zile a primarului din Jilava, Adrian Mladin, a celui din Snagov, Mușat Apostol, a vicepreședintelui CJ Ilfov, Gheorghe Roman și a finului primarului din Jilava, Ovidiu Szasz.

Cei patru vor fi arestați pentru 29 de zile de la data încarcerării.

În ceea ce le privește pe Roxana Curpene și Eugenia Cuțaru, ambele notar public, instanța a respins propunerea de arestarea preventivă și a luat față de acestea măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 29 de zile începând din 22 decembrie.

Primarul din Snagov, Mușat Apostol, și edilul din Jilava, Adrian Mladin, au fost reținuți miercuri de procurorii Direcției Naționale Anricorupție, care îi acuză de luare de mită și trafic de influență în legătură cu derularea unor afaceri cu terenuri. Cei doi edili ar fi luat mită pentru emiterea unor acte privind situația juridică a unor terenuri.

Sursa: Mediafax

22 Dec. 2011, 14:10 Special
Pe aceeași temă