Moartea lui Henry, un mister pentru medici

08 Aug. 2012, 12:24 Special
Moartea lui Henry,** un mister pentru medici

Moartea lui Henry Chinonso rămâne în continuare un mister. Medicii de la INML au efectuat ieri autopsia tânărului nigerian, dar cauzele decesului său nu sunt clare. „Au fost eliminate câteva dintre variantele vechiculate până acum”, au spus oamenii din cadrul anchetei. Marți la prânz, la sediul INML au venit oficialii de la Delta Tulcea, dar și tatăl logodnicei lui Henry și bunul său prieten și coleg de la formația dobrogeană, Mansur. În cazul în care atacantul va fi înmormântat în România – acest lucru urmând să fie stabilit zilele acestea de către familia lui Henry Chinonso -, Mansur se va ocupa de toate detaliile ceremoniei funerare.

Indiferent de verdictul pe care INML îl va da referitor la moartea lui Henry, familia acestuia dorește să ceară și o contraexpertiză. „Vrem să ne asigurăm că va fi oferită explicația adevărată, că nu se va ascunde ceva sub preș, doar pentru ca imaginea celor de la Tulcea să nu fie pătată. Poate că alții vor trăi din moartea lui”, a spus Telu Moraru, tatăl logodnicei nigerianului.

„Tot pe căldură”

Sunt vorbele lui Alex Cruceru, portarul din Liga a IV‑a, care în urmă cu o lună se prăbușea, la fel ca Henry, în timpul unui banal meci de campionat. Jucătorul a intrat în comă, dar, din fericire, și-a revenit miraculos. „Oamenii nu par să învețe din greșeli! Pun în continuare meciuri amicale la ore inadmisibile și nu asigură condițiile necesare jucătorilor”.


Eu am avut noroc de o Ambulanță venită la timp și dotată cu aparatura necesară resuscitării
Alex Cruceru, portar Posada Perișani

Articol scris de Sorina OPRIȚESCU

08 Aug. 2012, 12:24 Special
Pe aceeași temă