„Moarte subită” după aproape nouă ani: Consiliul Județean aprobă dizolvarea AS FC „Delta” Tulcea

Mihai Andries 05 Feb. 2014, 09:13 Special
„Moarte subită

În ultima ședință, consilierii județeni au exprimat prin vot acordul de principiu pentru dizolvarea Asociației Sportive Fotbal Club „Delta” Tulcea. În aprilie 2005, Consiliul Județean aproba participarea la constituirea acestei asociații, prin asociere cu Consiliul Municipal Tulcea și cu Clubul Sportiv Dinamo – Coral Tulcea.

Prin recenta hotărâre, consilierii județeni au luat astfel act de decizia Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, adoptată în octombrie 2013, de a exclude AS FC „Delta” Tulcea din competițiile organizate sub egida FRF, pe motivul că asociația nu și-a achitat, în termenul prevăzut de regula­mente, obligațiile financiare. „Prin urmare, asociația sportivă nu își mai poate urmări și realiza scopul pentru care s-a constituit. Din acest motiv, considerăm că se impune dizolvarea asociației sportive”, se precizează în raportul asumat de directorul executiv Sirma Caraman.

Aleșii județului l-au mandatat pe Octavian Lazăr să reprezinte intere­sele Consiliului Județean în cadrul Adunării Generale a Asociaților, privind dizolvarea AS FC „Delta” Tulcea.

O hotărâre similară a adoptat, la sfârșitul anului trecut, și Consiliul Local Tulcea, aleșii mandatând-o pe Claudia Frandeș să reprezinte interesele Legislativului Municipal.

Sursa: Obiectiv Tulcea

Mihai Andries 05 Feb. 2014, 09:13 Special
Pe aceeași temă