Mititelu: „Sandu a avut minima demnitate să organizeze alegeri libere la FRF”

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 08:44 Special
Mititelu:

Finanțatorul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat aseară că îl felicită pe adversarul său Mircea Sandu pentru faptul că a avut „minima demnitate” să organizeze alegeri libere pentru succesorul său la conducerea FRF.

„Îl felicit pe Mircea Sandu că a avut această minimă demnitate să organizeze alegeri libere. Eu venisem cu inima strânsă, mi-era teamă că mașinăria de vot va funcționa ca și până acum, dar a fost o surpriză plăcută. Pot să spun că și eu am influențat 15-20 de voturi. Am făcut tot posibilul ca să mă asigur că totul va fi bine și Răzvan Burleanu va fi președinte. Eu sper să fie un președinte foarte bun, pentru că el cunoaște multe lucruri din interior. Am încredere în el e un om de onoare, un tânăr entuziast. Sută la sută fotbalul românesc a intrat de azi într-o nouă eră. Dar problemele nu se vor rezolva mâine-poimâine, vor trece poate doi-trei ani până se va cunoaște munca lui Răzvan Burleanu„, a spus Mititelu.

El consideră că a obținut la rândul său o victorie la Adunarea Generală de miercuri, împiedicând afilierea „clonei” CS Unversitatea, clubul susținut de primăria Craiovei.

Eu personal am obținut azi (n.r. – ieri) o victorie în fața lui Mircea Sandu, pentru că el nu a reușit să obțină votul pentru ca acea clonă nenorocită (n.r. – CS Universitatea Craiova) să fie afiliată„, a precizat Mititelu.

Adrian Mititelu a susținut la AG că nu există nicio decizie a Comitetului Executiv de afiliere provizorie a CS Universitatea Craiova la federație și a obținut amânarea afilierii definitive a acestei grupări până când Comisia Juridică a FRF își va spune punctul de vedere.

Președintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, față de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 08:44 Special
Pe aceeași temă