Memorialul Ivăncescu, la a cincea ediție

Marius ANGHEL 24 Jun. 2013, 11:24 Special

Ajunsă la ediția cu numărul cinci, Memorialul Gheorghe Ivăncescu este o competiție adresată copiilor și juniorilor, un turneu adresat în principal echipelor din județul Brașov, care crește de la an la an.

În urma numeroaselor cereri de participare din afara județului, ediția cu numărul cinci aduce la start nu mai puțin de 42 de echipe! În afara organizatorilor A.C.S. Steagu Roșu Brașov în parteneriat cu F.C. Brașov, din orașul de la poalele Tâmpei mai participă cluburile Unirea Târlungeni,Civitas Făgăraș, F.C. Râșnov, Corona, F.C.Benta, Tâmpa, C.S.S.Brașovia, Forex. În plus, din afara Brașovului și-au anunțat prezența următoarele echipe: Academia Gheorghe Hagi, Junior Sfântul Gheorghe, A.S.Didi Iași, Viitorul Pitești, C.S.M. Focșani, Școala de Fotbal Marius Priseceanu, Școala de Fotbal Gică Retevoescu.

Grupele de vârsta pentru care se organizează turneul sunt pentru copii născuți în anii 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005. Organizatorii turneului declară: „Este un turneu care marchează maximul atins de fotbalul brașovean care a ajuns cu două cluburi în liga 1. Suntem în parteneriat cu cei de la F.C. Brașov, iar proiectele comune vor continua, cu scopul creșterii copiilor spre înalta performanță. Le mulțumim celor de la F.C. Brașov care au răspuns pozitiv, de fiecare dată, solicitărilor noastre precum și președintelui clubului A.C.S. Steagu, Adrian Chiric și președintelui executiv Marius Boeriu, care ajută ca activitatea din cadrul clubului să se desfășoare în condiții optime” – spune managerul sportiv Edi Gherghe.

La rândul său, directorul general al F.C. Brașov, Constantin Zotta, a declarat: „Ne bucurăm că putem ajuta și sprijini astfel de competiții, avem o colaborare la nivel de copii și juniori cu cei de la Steagu Roșu și, în aceste competiții, putem descoperi viitorii fotbalisti pentru F.C. Brașov”.

Totodată antrenorul celor de la F.C. Brașov, Adrian Szabo spune că: „Acest turneu este o idee care a prins bine și care crește de la an la an. Sunt bune astfel de turnee, mai ales în aceasta perioadă în care copii au nevoie de cât mai multe competiții. Cred și sper că iubitorii fotbalului din Brașov își vor aduce aminte cu plăcere de cel care a fost Mihai Ivăncescu, fotbalist de Națională, arbitru și președinte de club – un simbol fotbalistic pentru Brașov”.
 

Marius ANGHEL 24 Jun. 2013, 11:24 Special
Pe aceeași temă