Mama Mia, ce revenire!

28 Dec. 2011, 11:50 Special
Mama Mia,** ce revenire!

Nuova Mama Mia a fost echipa contrastelor în acest tur de campionat din C5. După o primă jumătate de toamnă dezastruoasă, fără punct obținut în 7 etape, trupa de la Becicherecu Mic a revenit pe linia de plutire grație noului cuplu de antrenori, Bălu – Narcis, care a cucerit primul punct la chiar primul joc pe banza „pizzerilor”.

Mama Mia a început campionatul cu Costel Ionilă la cârmă și cu câteva nume noi față de sezonul trecut. Cu toate acestea, echipa nu s-a regăsit în startul campionatului, nereușind să cucerească niciun punct în primele șapte etape de campionat. Conducerea a simțit nevoia de o schimbare la echipă, astfel că odată cu deplasarea de la Beiuș, din runda a opta, gruparea timișeană a fost condusă de Sorin Bălu și Petre Narcis.

În primele două meciuri ale noii conduceri tehnice, Mama Mia a smuls patru puncte primelor două clasate din acest moment: 0-0 la Beiuș și 2-1, pe teren propriu, cu Recaș. Au urmat alte trei victorii clare pe terenul din Becicherecu Mic și un punct extrem de prețios, obținut la Hunedoara. „Băieții cu pizza” au terminat turul cu 14 puncte în cont și cu șanse reale de a evita retrogradarea.

Cu Sorin Bălu la cârma echipei, terenul din Becicherecu Mic a devenit un tărâm interzis pentru adversari, indiferent de pretențiile acestora. Timișenii au devenit cea mai prolifică echiă din serie în meciurile de pe teren propriu,m după ACS Recaș, reușind să marcheze 14 goluri (12 după venirea lui Bălu).

Marcatorii echipei:

Adrian Ungureanu – 4 goluri

Cosmin Bogdan – 3 goluri

Cristian Situwe, Zoran Radu – câte 2 goluri

Vasile Luță, Mihai Hecsko, Andrei Hodiș, Daniel Bâldea și Costel Zurbagiu – câte 1 gol

sursa: Banat Sport

28 Dec. 2011, 11:50 Special
Pe aceeași temă