Lovitură de teatru: Sportul – Rapid CFR se rejoacă! Studenții au de plătit sucevenilor 9.500 de lei!

Mihai Andries 07 Jun. 2013, 16:52 Special
Lovitură de teatru: Sportul - Rapid CFR se rejoacă!** Studenții au de plătit sucevenilor 9.500 de lei!

Așteptată cu sufletul la gură, decizia Comisiei de Disciplină în cazul Sportul – Rapid CFR Suceava este una care va produce multă rumoare. Membrii comisiei au decis că meciul se va rejuca, iar Sportul va trebui să le achite sucevenilor toate cheltuielile făcute atunci când au venit în București pentru a disputa meciul la data inițială. Suma în cauză va produce o gaură serioasă în buzunarul echipei bucureștene, fiind vorba de 9.473,80 lei, dovedită probabil prin chitanțe și facturi de către suceveni.

Iată și comunicatul oficial al Comisiei de Disciplină

„Întrunită azi, 7 iunie a.c., la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a hotărât:

Respinge cererea de anulare a măsurii de reprogramare a meciului dintre SC FC Sportul Studențesc SA și Rapid CFR Suceava pentru data de 8 iunie 2013, ora 11.00, ca rămasă fără obiect și dispune reprogramarea jocului mai sus amintit cu respectarea termenelor prevăzute de ROAF-FRF.

În baza art. 79 alin.7 teza a doua raportat la teza a treia din ROAF, SC FC Sportul Studențesc SA este obligat la plata sumei de 9.473,80 lei, reprezentând cheltuieli de deplasare, cazare și masă a echipei Rapid CFR Suceava.

Cu recurs în 2 zile de la comunicarea motivării hotărârii.”

În aceste condiții, este clar că meciul dintre Sportul și Rapid CFR Suceava va fi reprogramat pentru săptămâna viitoare, cel mai probabil în weekendul celălalt, având în vedere că studenții au drept de recurs în două zile de la anunțarea deciziei.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 07 Jun. 2013, 16:52 Special
Pe aceeași temă