„La futsal, selecția pentru loturile naționale încă se face pe prietenii!”

Marius ANGHEL 12 Dec. 2012, 12:17 Special

Formația bucureșteană de futsal Smart, susținută de fostul patron al echipei de liga a III-a, Turris Turnu Măgurele, a terminat turul campionatului cu o victorie ocupând locul II în clasamentul ligii I la futsal cu 25 de puncte.

   Jucătorii antrenați de Sorin Uțică au primit liber din partea conducerii clubului până pe data de 9 ianuarie a anului viitor când vor relua antrenamentele pentru returul campionatului.

   „Obiectivul acestui tur a fost să terminăm în primele patru locuri, faptul că am terminat pe locul doi nu poate decât să mă bucure, este un loc meritoriu pentru o echipă nou promovată.În ceea ce privește lotul de jucători acesta va fi completat din retur cu 2-3 jucători peste valoarea celor existenți”, a declarat finanțatorul echipei, Mihai Ionescu.

   CS Smart București a avut până acum la lotul național pe Marian Șotârcă, iar la cel de tineret pe Kovacs și Petcu. Întrebat ce crede despre selecțiile la loturile naționale Ionescu a precizat: „Selecțiile la naționale încă se fac pe prietenii și nu pe valoare”.

  Returul campionatului se va relua în 2 februarie 2013 iar in 15 februarie CS Smart București va juca în Cupa României cu City”us Tg Mureș 2  în deplasare.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 12 Dec. 2012, 12:17 Special
Pe aceeași temă