„KAO FASHION”, sub lupa publicului din lumea sportului

06 May. 2009, 15:33 Special

Pentru Carmen Plesea, manager al Agentiei de modeling, impresariat artistic si events, ce poarta si un titlu destul de original “KAO FASHION”, organizarea de gale fastuoase si promovarea modelelor sale, indiferent de varsta, a devenit  o traditie.  Publicul roman s-a obisnuit sa asiste la momente artistice combinate cu momente sportive, care, la un loc, au insemnat  prezentari de moda, coregrafii, recitaluri de exceptie, cadouri si surprize placute pentru modelele sale. 

 

Pasionata si jucatoare de tenis cu piciorul ( cel mai cunoscut partener in acest sport fiindu-i celebrul Rica Raducanu), pe Carmen o puteti vedea foarte des pe stadioane, urmarind partidele din sportul rege, fotbalul, in compania prietenelor si a multor cunoscuti oameni de fotbal. Fie ploaie sau soare, pe Ghencea, Giulesti, Dinamo, la Timisoara, Galati, Buzau, Constanta, atat cat ii permite timpul, Carmen incearca sa guste din plin atmosfera de pe stadioane.  Dezamagirile sale apar in momentele in care apare violenta, dispare fair-play-ul sau meciurile nu se joaca pe teren.

 

Din cadrul agentiei sale, KAO FASHION, nu lipsesc modele amatoare sau profesioniste din diferite sporturi sau alte domenii, Carmen incurajand miscarea si practicarea sportului, indiferent de varsta modelelor.

 

Nu degeaba Trustul de Presa “Ambasador” a premiat Agentia KAO FASHION , denumind-o “cea mai spectaculoasa aparitie in 2006 in domeniul modellingului” si , ca sa intarim afirmatia, adaugam faptul ca la ultima gala,  insusi managerul ei , a avut si rolul de prezentator. Carmen Plesea a fost premiata la randul ei de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania cu ‘’ Diploma de onoare pentru sustinerea muzicii si a muzicienilor romani in 2008’’.

 

Am zice ca nu-i ceva neobisnuit, insa, atunci cand alaturi l-a avut drept partener pe Yunus Emre Cimen, model al agentiei, de numai noua ani (la acea data), a carui prestatie a depasit insa varsta, lucrurile au capatat o valoare in plus.

 

Spunem lucrul acesta, deoarece Yunus Emre Cimen este cel care a castigat Premiile Best of the Best Child Model of the World 2008 si Best Child Catwalk Model of the World 2008, pe 1 iunie 2008, in Sofia-Bulgaria, iar in aceasta luna este invitat sa prezinte respectivul concurs in limba engleza si sa sustina un mini recital.  Yunus este un artist complet, desi are 10 ani, el mentinandu-si tinuta fizica prin practicarea inotului.

 

 

 

06 May. 2009, 15:33 Special
Pe aceeași temă