Rămasă fără echipă în primele trei ligi, Vâlcea se orientează către juniori. Cupa Speranțelor a ajuns la cea de-a treia ediție

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Nov. 2017, 17:52 Juniori
Rămasă fără echipă în primele trei ligi, Vâlcea se orientează către juniori.** Cupa Speranțelor a ajuns la cea de-a treia ediție

CS Hidro Râmnicu Vâlcea și AFC Isport Junior, în parteneriat cu DJTS Vâlcea și AJF Vâlcea, organizează în perioada 18-19 noiembrie, în Sala Sporturilor Traian din localitate, cea de-a treia ediție a Cupei Speranțelor, turneu bianual de minifotbal pentru copii. La competiție vor participa 10 echipe de copii Under 9 (născuți de la 1 ianuarie 2008): Hidro Rm.Vâlcea, Isport Rm. Vâlcea, SCM Rm. Vâlcea, Sarmi Getica Rm. Vâlcea, Inizio București, Tandem București, FC Argeș, ASU Poli Timișoara, Athletic Slatina și Viitorul Slatina.

Se vor alcătui două grupe a câte cinci echipe, fiecare formație urmând a juca șase partide. La final, organizatorii vor premia toți copii participanți la Cupa Speranțelor cu cupe, medalii și dulciuri, indiferent de locul ocupat, dar se vor acorda și 10 premii individuale.

„Este o competiție puternică, la care vor veni echipe bune, de nivel ridicat la Under 9. Ne dorim să aducem mereu echipe de tradiție la copii, să le facem o bucurie. Este o bună propagandă făcută de orașul nostru pentru fotbalul de copii,  ne dorim să fim și noi cunoscuți. Cu sprijinul autorităților locale, intenționăm să organizăm cât mai multe astfel de competiții amicale sau oficiale la Vâlcea”, a declarat antrenorul de la AFC Isport Junior, Bogdan Mihalache, fost portar în Liga I la Rocar și Poli Iași.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Nov. 2017, 17:52 Juniori
Pe aceeași temă