Moș Crăciun a venit cu tolba plină de cadouri la Școala de Fotbal Prosport

27 Dec. 2011, 10:24 Juniori

Moș Crăciun a venit și în acest an la Școala de Fotbal Prosport. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Il Piacere din Promenada Mall Focșani. Cei peste 100 de copii și părinții lor l-au primit cu bucurie și emoție pe cel care pregătește cadouri la final de an. S-au spus poezii, snoave, cântece, micuții sportivi ai Școlii Prosport reușind să-l impresioneze plăcut și de aceasta dată pe Moș Crăciun.

„A fost o supriză plăcută pentru toată lumea. Moșul a venit și în acest an la copiii de la Prosport. Cu tolba plină de cadouri, Moș Crăciun a rămas plăcut impresionat de programul pregătit cu minuțiozitate de copiii Școlii Prosport”, ne-a spus președintele Prosport, profesorul Laurențiu Muscalu. Înarmați cu poezii și cântece, micuții au așteptat cu nerbadare ca Moș Crăciun să le dea cadourile.

„Copiii au fost extrem de emoționati și plini de entuziasm, demonstrind că s-au pregătit serios pentru această vizită. Moșul a împărțit cadouri pentru cei peste 100 de copii prezenți la această seară magică. A fost o întilnire de suflet și ne bucurăm că Prosport este o adevărată familie”.

Diplome de excelență pentru colaboratori

Moș Crăciun a venit la Prosport Focșani și cu mici cadouri pentru părinți și colaboratori. Prosport a împărțit partenerilor săi, 20 de diplome de excelență pentru întreaga activitate din 2011 și pentru profesionalismul de care au dat dovadă în colaborarea cu Școala de Fotbal Prosport.

„A fost un moment unic, de reale emoții și respect. 2011 a fost un an reușit pentru Prosport Focșani, la această școala fiind înscriși în acest moment peste 150 de copii. Au fost oferite diplome de excelență pentru colaboratori, parteneri, părinți și prieteni adevărați. Prosport urează pe această cale tuturor vrâncenilor un sincer «La Mulți Ani!»”.

articol scris de George Dumitru

27 Dec. 2011, 10:24 Juniori
Pe aceeași temă