Juniorii UTA-ei, doar egal în meciul decisiv, Pandurii merg mai departe

09 May. 2012, 17:27 Juniori
Juniorii UTA-ei, doar egal în meciul decisiv, Pandurii merg mai departe

S-au strâns câteva sute bune de oameni în tribunele de la Motorul să le țină pumnii juniorilor utiști, în meciul decisiv cu Pandurii Tg. Jiu din faza zonală arădeană a „republicanilor” A.

Cu Francisc Tisza în tribună și Florian Voinea și Dorel Mutică pe bancă, arădenii au făcut o primă repriză bună și au lăsat impresia că știu ce au de făcut pentru victorie la două goluri diferență. Alb-roșiii au și deschis scorul după un sfert de oră, când Raț a fost faultat în suprafața de pedeapsă adversă și tot el a transformat penalty-ul dictat. La 1-0, drumul părea deschis, însă „Pandurii” au replicat tăios și au arătat că nu se împacă. Gorjenii au lovit aproape în două rânduri, în transversală apoi în bara laterală a porții lui Cioară. UTA a trecut peste momentul greu și a apărut iar periculoasă la finalizare, Miron a avut golul doi în bocanc, dar s-a intrat doar cu 1-0 la pauză.

Debutul actului secund i-a regăsit pe gorjeni mult mai activi în ofensivă, în vreme ce arădenii au părut că și-au pierdut vigoarea. Pe acest fond a venit și golul egalizator al Pandurilor, în minutul 64, apoi utiștilor nu le-a mai ieșit nimic. Pe măsură ce meciul s-a apropiat de final, a fost tot mai clar că vizitatorii și-au apropiat calificarea și așa a și fost, tabela nu s-a mai modificat, cu toate că ultimele minute l-au surprins în careul advers și pe portarul Cioară… UTA a terminat meciul și fără Raț, eliminat cu zece minute înainte de final. Cum regulamentul prevede ca în caz de egalitate să se execute lovituri de departajare, s-a procedat întocmai, însă procedura nu avea niciun efect asupra echipei calificate, așa că „loteria” nu și-a mai avut rostul. Firesc, a apărut hora bucuriei în tabăra din Târgu-Jiu și un val mare de tristețe în cea arădeană.

Pentru UTA, au început jocul Cioară – Goia, Ev. Wild, Gornic, Munteanu – Raț, Gavriș, Lazea, R. Caba – Miron, Ghergar. După pauză, au mai intrat Gheorghiță, Hlistei, Gliguța, Er. Wild și Puleac.

Sursa: Sport Arad

09 May. 2012, 17:27 Juniori
Pe aceeași temă