Juniorii de la SCM Râmnicu Vâlcea merg în cantonament unde și-a pregătit promovarea în Liga 1 Juventus București

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Jan. 2018, 10:55 Juniori
Juniorii de la SCM Râmnicu Vâlcea** merg în cantonament unde și-a pregătit promovarea în Liga 1 Juventus București

Circa 100 de copii și juniori de la SCM Râmnicu Vâlcea vor merge în perioada 2-8 februarie în cantonament la Băile Govora.

Stagiul de pregătire din stațiunea Băile Govora este gratuit pentru copiii legitimați la SCM, fondurile fiind asigurate de către primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Vor merge în cantonament grupele de copii născuți în anul 2006 și mai mari. Echipele de la SCM vor fi cazate la Hotel Oltenia, unde și-a efectuat anii trecuți stagiile de pregătire și Juventus București.

„Mulțumim Primăriei Râmnicu Vâlcea pentru acest efort financiar, vor merge în cantonament cei mai buni copii de la fiecare categorie de vârstă. Sperăm că rezultatele lor vor fi pe măsura eforturilor făcute de Primăria municipiului, pentru a le asigura cele mai bune condiții”, a declarat președintele secției de fotbal a SCM, Jean Turmacu.

Șeful secției de fotbal anunță că cerințele conducerii devin din ce în ce mai mari. „Subliniez că la noi vin și rămân doar copiii și antrenorii care vor și se aliniază cerințelor noastre! Cui nu îi convine, este liber să plece, indiferent că este antrenor sau jucător. Cerințele sunt din ce în ce mai mari. Eu sunt foarte mulțumit de evoluția de până acum a tuturor echipelor”, a mai spus Jean Turmacu.

Echipele de Under 17 și Under 19 (foto) sunt calificate în Liga Elitelor, ultima luptând cu șanse reale pentru calificarea în semifinalele competiției.

Altfel, doi dintre juniorii republicani B de la SCM Râmnicu Vâlcea au părăsit echipa, atacantul Andrei Iana optând pentru Academia Steaua, în timp ce portarul Alex Marinoiu a ajuns la ACS Șirineasa. Mijlocașul de bandă Ștefan Pănoiu are și e ai multe oferte, dar nu a decis încă dacă va pleca.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Jan. 2018, 10:55 Juniori
Pe aceeași temă