Juniorii A ai CF Brăilei au intrat în vacanța de iarnă de pe locul nouă!

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 11:37 Juniori
Juniorii A ai CF Brăilei** au intrat în vacanța de iarnă de pe locul nouă!

Schimbul de mâine al fotbalului brăilean evoluează în seria C al juniorilor republicani, într-o grupă destul de grea având ca adversari echipe de la mai multe cluburi cu nume de tradiție în fotbalul românesc cum ar fi Rapid Bucureșri, Steaua București, Farul Constanța sau Oțelul Galați. Acestora li se adaugă și Viitorul Constanța, o gruparea care încearcă și reușește chiar să-și facă simțită prezența în fotbalul de pe meleagurile noastre, gruparea finanțată de Gheorghe Hagi fiind dealtfel și liderul incontestabil al acestei serii în care joacă copii născuți în anii 1994-1995.

După disputarea a 14 etape, dintre care trei sunt partide care au contat pentru returul de campionat al ediției 2012-2013, gruparea brăileană antrenată de Vasile Darie se află pe locul 9, din 12 echipe, având următoarea linie de clasament: 14  4  0  10  21 – 62  12 p.

Astfel, în prima parte din actualul campionat, juniorii A de la CF Brăila au înregistrat următoarele rezultate:

   etapa I: 0-9 cu Steaua București
   etapa a II-a: 5-4 la LPS Galați
   etapa a III-a: 0-8 cu Dunărea Galați
   etapa a IV-a: 0-11 la Farul Constanța
   etapa a V-a: 0-4 la Rapid București
   etapa a VI-a: 0-8 cu Viitorul Constanța
   etapa a VII-a: 0-1 la Jucventus București
   etapa a VIII-a: 1-5 cu Oțelul Galați
   etapa a IX-a: 1-5 la Săgeata Năvodari
   etapa a X-a: 1-0 cu Delta Tulcea
   etapa a XI-a: 10-0 la CS Otopeni
   etapa a XII-a: 1-4 la Steaua București
   etapa a XIII-a: 2-0 cu LPS Galați
   etapa a XIV-a: 0-3 la Dunărea Galați

   În ciuda acestor rezultate destul de modeste, Vasile Darie, antrenorul juniorilor mari de la CF Brăila este destul de optimist în ceea ce privește soarta acestor jucători: „Principalul obiectiv al nostru nu este acela de a câștiga seria din care facem parte, ci numai să asigurăm schimbul de mâine al fotbalului brăilean. Nu de alta, dar dar avem deja patru juniori care au fost cooptați la echipa de seniori, dar antrenorul Alin Pânzaru mai are în obiectiv alți 3-4 jucători pe care vrea să-i promoveze la lotul de seniori. Așa că mai puțin ne intetresează deocamdată rezultatele obținute de echipă în campionat, dacă avem totuși juniori care fac pasul către echipa de seniori, încet dar sigur.” – a ținut să precizeze Vasile Darie, cel care trebuie să asigure schimbul de mâine al fotbalului brăilean.

În actuala stagiune fotbalistică de toamnă, antrenorul juniorilor „A” de la CF Brăila a folosit următorii jucători: Radu Laurențiu, Ionuț Ciupercă (portari), Marian Rosiu, Daniel Ianculescu, Marius Oprișan, Georgian Pastrici, Dima Resa (fundași), Razvan Pestrea, Omer Vlad, Radu Anghel, Marius Postolache (mijlocași), Cătălin Lipan, Florin Băutu, Ionuț Avram, Ștefan Mureșeanu, și Iulian Cristian (atacanți). Au mai jucat însă și Gherghe Marcel și Gabriel Colilie, juniori care se antrenează cu echipa de seniori a clubului CF Brăila.

Cele 21 de goluri marcate de juniorii antrenați de Vasile Darie în prima parte a sezonului au fost marcate deVlad Omer 7, Gheorghe Marcel 5, Ionuț Avram 3, Cătălin Lipan 2, Daniel Ianculescu 1, Marius Oprișan 1, Ștefan Mureșeanu 1 și Florin Băutu 1.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 11:37 Juniori
Pe aceeași temă