Iulian Vântură, eroul cu „U”: „Sperăm să ajungem în finală”

09 May. 2012, 18:00 Juniori
Iulian Vântură, eroul cu

Medaliat cu bronz în sezonul trecut prin Poli 2002, Iulian Vântură, unul dintre juniorii alb-violeți de mare perspectivă, a făcut diferența în ultima partidă de la Turneul Zonal al juniorilor mari. A marcat ambele goluri ale partidei cu „U” Cluj după ce și-a revenit dintr-o accidentare.
Prima reușită a fost și cea mai frumoasă, Vântură a reluat din voleu spre vinclul opus, o minge centrată de pe dreapta. Apoi cu cinci minute înainte de pauză a scăpat singur în careu cu portarul advers, pe care l-a învins cu un șut pe jos.

„Mă bucur că am revenit, că am câștigat, a fost un meci greu și sperăm să mergem cât mai departe, să ajungem în finală. Eu mă bucur că pot să ajung cât mai sus și vreau să câștigăm campionatul. U Cluj a fost o echipă bună, care ne-a pus probleme. Șansele sunt egale cu Chindia, trebuie să câștigăm”, a declarat Vântură după joc.

Atacantul tocmai a revenit după o ruptură musculară, din păcate recuperarea nu a fost completă. Iulian a fost schimbat pe final din cauza durerilor și a plecat de pe teren cu o pungă de gheață la picior. „M-am făcut cât de cât bine dar încă mă mai doare piciorul, mai am niște probleme dar sper să mă refac până la meciurile următoare”, a conchis Iulian.

Poli va întâlni Chindia Târgoviște marți, 15 mai, la Buftea în semifinalele Campionatului Național de juniori A. Pe 16 mai au loc finalele, de la ora 16, respectiv 18, finala mare.

Articol de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

09 May. 2012, 18:00 Juniori
Pe aceeași temă