Cupa „Hagi Danone” a sosit în orașul violet!

06 Apr. 2012, 16:43 Juniori
Cupa

Faza zonală din Timișoara adună în acest weekend unele dintre cele mai bune școli de fotbal din vestul țării. Banatul și Atletico Arad sunt printre cele mai bune pe țară la categoria rezervată cluburilor, primii sunt favoriți și la școli.

Pentru LPS Banatul competiția reprezintă deja o tradiție iar rivalitatea cu echipa arădeană e mare după ce aceștia i-au eliminat din competiție acum două ediții. Sâmbătă și duminică pe terenul Știința din Timișoara se vor înfrunta șase cluburi pe lângă cele două mai participând Pandurii Tg. Jiu, Univ. Petroșani, CSM Școlar Reșița și CSȘ Drobeta Tr. Severin. În competiția școlilor cele 20 de de participante sunt: LPS Banatul, Șc. Gen. 7, 13, 15, 18, 24, Liceul Teoretic Recaș, Școlile Generale Belinț, Giroc, Nîdrag, Jebel, Banloc, Giarmata, Găvojdia, Sânmihaiu Român, Liceul Teoretic Buziaș, Liceul Teoretic Peciu Nou, Liceul Pedagogic și Școala „Liviu Rebreanu” Tg. Mureș. În total sunt așteptati 532 de copii pe „Știința”. Finalele zonei vor avea loc duminică, de la ora 12:30 pe școli iar de la 13 pe cluburi.

Finala competiției va avea loc în acest an pe Cluj Arena de 1 iunie. Anul trecut competiția cluburilor a fost câstigată de U Cluj chiar la Timișoara, în timp ce la scoli s-a impus „Mircea Eliade”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

06 Apr. 2012, 16:43 Juniori
Pe aceeași temă