Coman e mândru de juniorii școlii sale de fotbal: „Vor ajunge în Liga I!”

04 Jan. 2012, 12:04 Juniori
Coman e mândru de juniorii școlii sale de fotbal:** „Vor ajunge în Liga I!

Dani Coman ur­mă­reș­te cu atenție re­zul­tatele pe care le au copiii și ju­ni­orii de la școa­la lui de fotbal, ap­roape toate grupele sale având rezultate bune în 2011 și clasându-se pe pri­mele locuri la com­petițiile la care au parti­cipat. Portarul piteștean are încredere în cei care se ocupă de școală că îi vor duce pe cei mici până în Liga I.

Dani, cum a fost 2011 pentru școala de fotbal?
– Rezultatele din ultimul an pe mi­ne m-au mulțumit. Sunt proprie­tarul acestui grup pe care îl avem și am încredere în colaboratorii pe care îi am aici.

Ce aștepți de la 2012?
– Îmi doresc să fim sănătoși, eu și toți acești copii, să avem înțele­gere să putem crește copiii fiecare așa cum crede mai bine. 2012 sper să fie la fel de bun și chiar mai fericit. Când mă întorc la Pitești, mă simt extraordinar și sunt fericit și mân­dru când văd acești copii în nu­măr așa de mare. Am gânduri mari cu școala și sunt convins că vor fa­ce treabă bună acești copii și că vor ajunge în Liga I și la echipa na­țională.

La ce te gân­dești când vezi copiii de la școa­lă?
– Îmi aduc și eu aminte de co­pi­lărie… Au fost vremuri frumoase și, ca și copiii de azi, aș­teptam cu nerăbdare să vină săr­bătorile și să primim cadouri. Acum sunt fericit că le pot eu oferi cadouri lor…

Cum ți-a venit ideea să înființezi școala de fotbal?
– A fost un vis de-al meu de mic, când vedeam neajunsurile pe care le aveam atunci, faptul că nu a­veam posibilitatea să jucăm pe un teren normal ca alții, faptul că nu aveam echipament…

Când vei avea profit de aici?
– Niciodată nu m-am gândit să scot bani de la școală. M-am gândit doar să le pot oferi oamenilor de aici posibilitatea să-și crească co­piii, să se dezvolte normal. Sunt con­­vins că din fotbal nu se pot scoa­te bani. A­vem co­pii extra­ordi­nari aici, care au dovedit că sunt valoroși și care sunt pe primul loc la fiecare ca­te­­gorie de vârs­tă.

Sursa: Curierul Zilei

04 Jan. 2012, 12:04 Juniori
Pe aceeași temă