Calificare dramatică în semifinale pentru juniorii B ai lui Hagi!

14 May. 2012, 20:10 Juniori

Astăzi s-au încheiat partidele turneului zonal de la Ovidiu al Juniorilor B (născuți după 1 ianuarie 1995). În meciul decisiv pentru accederea în penultimul act al Campionatului Național s-au întâlnit FC Viitorul și Dinamo București. Ambele formații aveau maximum de puncte după primele două etape, dar și golaveraj identic: 11-2! Bucureștenii au fost cei care au deschis scorul, Cristian Manea punctând după doar 5 minute de joc. Constănțenii, pregătiți de Daniel Rădulescu, au revenit în partea a doua și au împins deznodământul la lovituri de departajare pentru că Alexandru Târnovan a înscris în min.55. La penalty-uri, FC Viitorul a avut în portarul Ors Tordai un adevărat înger păzitor, goalkeeper-ul gazdelor apărând trei lovituri de pedeapsă. Cu scorul general de 7-6, FC Viitorul acumulează două puncte în clasamentul Grupei B (față de unul singur, al dinamoviștilor) și pătrunde în careul de ași al Campionatului Național al Juniorilor B, fază a competiței în care va întâlni pe U Cluj (25 mai, la Buftea).
Au evoluat formațiile
FC Viitorul (antrenor Daniel Rădulescu): Tordai – Toriște, Hodorogea, Iacob, Ciurea (76 Otei) – Vasile, Gheorghe (45 Ghenciu), Marin – Mihai, Ichim (49 Oarnă), Târnovan;
Dinamo București (antrenor Iulian Matei): Muțiu – Cristea, Lică, Vartanian, A. Radu – Mihalache (76 R. Radu; 79 Lupu), Eme, Stanciu, Manea – Oprescu (53 Stavilă), Andrei (79 Gabor).
În celălalt joc al zilei, Petrolul Ploiești – Noua Generație Iași 0-2.
Clasament final Grupa B:
1. FC Viitorul 3 2 1 0 12- 3 10p
2. Dinamo 3 2 1 0 12- 3 9p
3. Noua Gen. Iași 3 1 0 2 5-11 4p
4. Petrolul 3 0 0 3 1-13 0p

Ghionea, Dică și Petre Marin, spectatori de lux

Întâlnirea Juniorilor B, dintre FC Viitorul și Dinamo, a fost următită din tribune de Sorin Ghionea, Nicolae Dică și Petre Marin, foști coechipieri la Steaua. Dacă Ghionea și Dică au fost mai relaxați, Petre Marin a urmărit meciul foarte atent pentru că pe teren evolua fiul său, Răzvan. Răzvan Marin este jucător de bază al Juniorilor B de la FC Viitorul și a înscris trei goluri extrem de spectaculoase în primele două întâlniri de la turneul zonal.

Sursa: Academia Hagi

14 May. 2012, 20:10 Juniori
Pe aceeași temă