Brașov Junior”s Cup a ajuns la a 5-a ediție!

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 13:14 Juniori

Sâmbătă, 10 august, vor sosi la Brașov cele 189 de echipe de fotbal de copii și juniori care se vor duela la ediția a 5-a a celui mai puternic turneu de fotbal pentru copii din Sud-Estul Europei, Brașov Junior”s Cup.

Început în august 2009, când a adunat la start 50 de echipe, turneul a progresat de la an la an iar acum a devenit o certitudine pe harta fotbalului juvenil românesc.

Turneul este organizat de cluburile ACS Tâmpa și ASC Corona în colaborare cu Primaria Municipiului Brașov și câțiva sponsori. „Ne bucurăm că am ajuns la deja la ediția a 5-a, sper să fim și mai bine organizați ca până acum. Vom avea echipe din 6 țări, incluzând și România, iar meciurile vor avea loc de duminică până miercuri în Brașov (stadioanele Carpați, Metrom și Brașovia), Tărlungeni, Săcele și Ghimbav. Așteptăm un spectacol fotbalistic de calitate iar la final cei mai buni să câștige.”

La fel ca și în edițiile anterioare, Brașov Juniorʼs Cup se bucură de sprijinul autorităților locale. Astfel, primarul Municipiului Brașov, George Scripcaru, a oficializat și în acest an colaborarea între administrația locală și organizatorii celui mai mare turneu de fotbal pentru copii și junior din S-E Europei: „Mă bucur că acest eveniment perpetuează de la an la an iar Primăria Municipiului Brașov nu putea să rămână indiferentă. Faptul că la fiecare ediție participă un număr de participanți de ordinul miilor  care provin din toată țara dar și din multe țări ale Europei, ne bucură dar ne și responsabilizează. Vreau să le urez tuturor un călduros BUN VENIT LA BRAȘOV iar micuților fotbaliști le doresc succes și să-și dispute jocurile doar în spiritul fayr-play-ului.”

Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov oferă cel mai important sprijin oferit organizatorilor turneului Brașov Juniorʼs Cup. Pe lângă premiile consistente, participanții beneficiază de nenumărate facilitate pentru a-și petrece timpul liber și beneficiază și de gratuitate pe transportul în comun din Brașov pe baza ecusonului de participant la competiție. 

Meciurile vor începe duminică 11 august la orele 8.00 iar finalele sunt programate miercuri 14 august pe stadionul Carpați cu începere tot de la orele 08.00.

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 13:14 Juniori
Pe aceeași temă