ACS Tâmpa a fost eliminată de la Mundialito. Brașovenii au pierdut cu Reacreativo

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 18:38 Special
ACS Tâmpa a fost eliminată de la Mundialito.** Brașovenii au pierdut cu Reacreativo

Reprezentanta României la Mundialito 2015, cel mai puternic turneu internațional rezervat juniorilor organizat de Portugalia și Spania, ACS Tâmpa Brașov, a fost eliminată joi, în faza 16-imilor de finală a competiției. Gruparea brașoveană a pierdut cu 3-1 meciul cu EFB F Recreativo și astfel și accesul în faza superioară. Contra spanionilor a marcat Covalciuc.

Elevii antrenorului Nicolae Văduva au încheiat turneul cu trei victorii și două înfrângeri. „Pentru noi a fost o onoare să reprezentăm Brașovul la Mundialito, competiție la care orice copil visează să ajungă. Am terminat grupa pe locul 2, iar cei de aici au apreciat jocul echipei noastre. Am avut ghinionul să picăm în 16 -imile turneului cu Huelva, iar acest meci a fost cel mai echilibrat din această fază a turneului. Suntem puțin dezamăgiți, pentru că ne adoream să avansăm în fazele superioare. Avem multe de învățat de la acest adevărat Campionat Mondial”, a declarat, pentru monitorulexpres.ro, Văduva. Delegația brașoveană va reveni în țară luni.

Lotul brașovenilor pentru acest turneu: Bărăgoană, Drescanu, Necula, Rotaru, Gosman, Pîrvulescu, Dorobanț, Dani, Iorga, Antone ,Covalciuc, Pescaru și Grigore.


În restul zilei de joi turneul a continuat cu optimile, iar astăzi au fost programate sferturile și semifinalele. În optimi, Recreativo, echipa care a eliminat pe ACS Tâmpa, a fost umilită de Celta Vigo cu 1-7.

După desfășurarea sferturilor de finală, cele patru echipe care s-au calificat în semifinale sunt: Celta Vigo, Sporting CP, FC Porto și Inter Milano. Italienii sunt câștigătorii grupei în care au evoluat și brașovenii.


Rezultatele înregistrate de ACS Tâmpa la Mundialito 2015:

30 martie, ora 12:00: ACS Tâmpa Brașov – Inter Milano 2-6 (Antone și Covalciuc)
31 martie, ora 16:00: Lusitano de Evora-os Geraldinhos – ACS Tâmpa Brașov 1-4 (Gosman – 2, Iorga și Dani)
1 aprilie, ora 9:00: ACS Tâmpa Brașov – CD San Roque 2-0  (Iorga – penalti și Grigore)
1 aprilie, ora 17:00: CP Flecha Negra – ACS Tâmpa Brașov 0-3 (Iorga – 2, unul din penalti, și Grigore)
2 aprilie, ora 11:00: EFB F Recreativo – ACS Tâmpa Brașov 3-1 (Covalciuc)

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 18:38 Special
Pe aceeași temă